Nova rekordna kazna u Hrvatskoj: Zbog više prekršaja kažnjen s 27.700 kuna i zabranom vožnje na 9 mjeseci

Autor: Poslovni.hr , 12. kolovoz 2019. u 08:54
Foto: Petar Glebov / Pixsell

Dobio je najvišu kaznu u povijesti koprivničkoga Prekršajnog suda.

Zbog višestrukih prekršaja u prometu 33-godišnji vozač iz Koprivnice kažnjen je u nedjelju s rekordnih 27.700 kuna i devetomjesečnom zabranom upravljanja motornim vozilima, piše Večernji list.

Riječ je o pooštrenim odredbama zakona o sigurnosti prometa na cestama. Vozača su policajci ‘ulovili’ u nedjelju oko 2.10 sati ujutro u Ulici kralja Zvonimira u koprivničkome prigradskom naselju Reka.

Nakon što je prespavao u policijskom pritvoru, priveden je na dežurni prekršajni odjel u Đurđevac.

Na sudu je, tako, ustanovljeno kako je mladić “upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima te je bio pod utjecajem alkohola od 1,61 promila“.

Dobio je najvišu kaznu u povijesti koprivničkoga Prekršajnog suda, piše Večernji.

Komentari (3)
Pogledajte sve


….. "upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima"
stvarno ovaj tko je pisao te zakone i oni koji su glasali za njegovu provedbu imaju kvocijent inteligencije na razini majmuna, ček nema smisla vrijeđati majmune, jer su inteligentniji …..

A koliko li su tek onda inteligentni oni koji zive u takvom uredenju ? Inace ovdje nije nikome bitan red i disciplina nego šišat ovce i zamuljat da podobni mogu raditi sta hoce. Sto se tice kazne, sigurno se radi o pripadniku nacionalne manjine koji ne moze i nece platit kaznu kao i sto ne bi platili podobni. Jedino mi budale placamo kazne i drzimo se “zakona“ ….

Da a ministri koji se voze godinama bez vozacke ? Da nije zgazila dijete ne bi je produljila nikada … prava zemlja, nema sta

….. “upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima” ..

dakle nema vozačku, i onda mu se izriče 9-mjesečna zabrana upravljanja vozilom !!!! ??? ahahahaha
stvarno ovaj tko je pisao te zakone i oni koji su glasali za njegovu provedbu imaju kvocijent inteligencije na razini majmuna, ček nema smisla vrijeđati majmune, jer su inteligentniji …..

Kao da mu vozačka uopće i treba ako je to već napravio.. za takve stvari ideš u zatvor na X mjeseci… i zabrana polaganja vozačkog ispita sljedećih X godina.. kad izađeš i ponoviš prekršaj, kazna x2.. pa x4,x8…. pa ti se i dalje pravi blesav, i za ostale prekršaje prva kazna nebi trebala biti drastična, jer je ta da napravi korekciju ponašanja i ispravi neznanje,,,,, ali svaka sljedeća ista se mora duplirati, pa ako ne učiš na vlastitim grešama onda plaćaj godišnju plaću za kazne

New Report

Close