Nova povoljna tarifa za kućanstva iz HEP Opskrbe

Autor: Poslovni dnevnik , 26. studeni 2013. u 22:00
Cijene HEPI-ja neće rasti 3 godine

Predstavljanjem novog tarifnog paketa HEP Opskrba ušla na tržište opskrbe kućanstava električnom energijom.

Od sada, kućanstva u Hrvatskoj mogu izabrati novi proizvod HEP grupe – Hepi, koji online korisnicima omogućava i do 8,3 posto popusta te plaćanje stvarne mjesečne potrošnje idući mjesec.

"Hepi je inovativni paket usluga opskrbe električnom energijom razvijen na temelju kompleksne informatičke infrastrukture, koji kupcima omogućuje da ostvare popuste u odnosu na osnovnu cijenu ovisno o trajanju ugovora, ali i dodatne popuste i druge pogodnosti", objašnjava Vlatka Kamenić Jagodić, direktorica Sektora za razvoj proizvoda i usluga HEP-a d.d..

Zašto izabrati Hepi?
Popusti ovisno o trajanju ugovora

Kupci Hepija ugovaraju opskrbu na razdoblje od jedne, dvije ili tri godine, na temelju čega ostvaruju popust u visini od 4,5 posto, 5 posto ili 5,5 posto na osnovni cjenik. 
Cijene iz osnovnog cjenika odgovaraju važećim tarifnim stavkama za opskrbu električne energije u okviru univerzalne usluge u Hrvatskoj, a primjenjuju se u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Za ugovore sklopljene do 31. ožujka 2014. HEP Opskrba jamči da se cijena električne energije iz osnovnog cjenika neće mijenjati tijekom inicijalno ugovorenog trajanja ugovora. 

Plaćanje stvarne mjesečne potrošnje za samo 0,80 kn mjesečno
Korisnicima Hepija HEP Opskrba nudi mogućnost da uz punomoć za njih obavi sklapanje ugovora o samoočitanju s HEP ODS-om. 

Usluga izrade mjesečnog obračuna po Ugovoru o samoočitanju HEP ODS-u se plaća 8,20 kuna (plus PDV). Kupac Hepija oslobođen je mjesečnog plaćanja opskrbne naknade te će mu tako ukupni trošak obračuna po samoočitanju biti samo 0,80 kuna (plus PDV).

Račun se plaća sljedeći mjesec
Račun se ne plaća akontativno, sredinom mjeseca u kojem se troši električna energija, nego sredinom idućeg mjeseca. 
Kupci Hepija dobivat će dva računa. Račun za mrežarinu, odnosno naknadu za korištenje prijenosne i distribucijske mreže izdaje HEP ODS, dok račun za električnu energiju izdaje HEP Opskrba.

Online kontrola troškova
Kupci imaju na raspolaganju korisničku web aplikaciju Moj Hepi račun. Aplikacija pruža mogućnost online pregleda računa i uplata, ispisivanja računa i uplatnica, pregleda potrošnje u proteklim razdobljima, pregleda podataka o ugovorima i tarifnim modelima te pristupa Hepi klubu.   

Komentirajte prvi

New Report

Close