Nominirajte kandidate za najboljeg Human Resources Managera!

Autor: Poslovni dnevnik , 28. siječanj 2015. u 13:48
Prometej, finalisti

Ocjenjivački odbor strukovne nagrade Prometej objavio je početak nominacija za ovu jedinstvenu nagradu koja se dodjeljuje najboljem Human Resources Manageru godine.

Pozivamo vas da u razdoblju do 09. veljače 2015. nominirate one HR Managere za koje smatrate da su značajno utjecali na razvoj funkcije upravljanja ljudskim resursima. Kandidate mogu nominirati njihovi nadređeni, menadžeri iz drugih djelatnosti te HR Manageri iz drugih tvrtki. Postupku nominiranja možete pristupiti isključivo putem službene web stranice http://www.posao.hr/hr-manager-godine/nominacije/.

Najboljeg menadžera izabrat će Ocjenjivački odbor sastavljen od priznatih teoretičara i praktičara iz HR struke. Izbor HR Managera godine jedini je događaj ovakve vrste u Hrvatskoj, a cilj izbora jest ukazati svima na važnost funkcije ljudskih resursa u kompanijama te istaknuti najbolje menadžere u tom području kao primjer svojim kolegama. Dobitnica nagrade za najboljeg HR Menadžera za 2013.godinu bila je Nela Bučević iz tvrtke Metro Cash & Carry.

Glavni kriteriji za odabir najboljeg HR profesionalca usmjereni su na dostizanje organizacijskih ciljeva i pozicioniranje funkcije upravljanja ljudskim resursima kao strateškog partnera menadžmenta u ostvarenju poslovnih ciljeva. Među kriterijima su ujedno i razvoj sustava ili modela na HR području koji doprinose učinkovitosti organizacije, promoviranje funkcije upravljanja ljudskim resursima unutar i izvan organizacije te kontinuirano jačanje vlastite i kompetentnosti svojih suradnika.

Unaprijed zahvaljujemo na nominaciji za najboljeg HR Managera godine i vjerujemo da će nagrada Prometej otići u ruke osobi koja je u protekloj godini, prema definiranim kriterijama i u hrvatskim okvirima pokazala najznačajniji doprinos na području upravljanja ljudskim resursima.

Dodjela nagrade održat će se 8. svibnja 2015. godine, tijekom održavanja 8. Human Resources Summita koji se već tradicionalno održava u Splitu. Tema HR Summita je 'Upravljanjem učinkom do ostvarenja strateških ciljeva'.

Više informacija pročitajte na Prometej-HR Manager godine i www.hrsummit.hr. 

Komentirajte prvi

New Report

Close