Njemačka kancelarka Merkel posjetila Siemensovu tvornicu u Amergu

Autor: Marta Duić , 02. ožujak 2015. u 08:42
http://www.siemens.com/

Strojevi i računala su odgovorni za 75 posto vrijednosnog lanca, a zaposlenici nose ostatak.

23. veljače 2015. godine njemačka kancelarka Angela Merkel posjetila je Siemensovu Electronics Factory u Ambergu i čula sve o trenutnom statusu automatizacije proizvodnje. Ključni elementi koji dolaze iz industrijskog svijeta već se koriste u Amberg tvornici: Proizvodi komuniciraju sa strojevima i svi procesi su optimizirani i kontrolirani putem IT.

Tvornica već koristi proizvodne metode koje će postati standardom u mnogim proizvodnim pogonima. Amberg Tvornica je postigla značajan napredak na putu prema budućnosti, gdje će pravi i virtualni svjetovi biti još više usko spojeni u proizvodnji, a proizvodi će međusobno komunicirati i strojeva i optimizirati svoj proizvodni proces. U budućnosti, tvornica će biti daleko fleksibilnija nego danas u proizvodnji pojedinih proizvoda i postizanja veće učinkovitosti – brže, po nižoj cijeni, a uz najvišu kvalitetu.

Proizvodnja je u velikoj mjeri automatizirana: Strojevi i računala su odgovorni za 75 posto vrijednosnog lanca, a zaposlenici nose ostatak. 

Komentirajte prvi

New Report

Close