Nitko se nije javio za Titova Galeba

Autor: Poslovni dnevnik , 29. ožujak 2015. u 21:59
Natječaj će biti poništen, predložen novi model ili ponovljen natječaj s izmijenjenim uvjetima/PIXSELL

Natječaj će biti poništen, predložen novi model ili ponovljen natječaj s izmijenjenim uvjetima.

Na natječaj za 30-godišnju koncesiju za gospodarsko korištenje Galeba, negdašnjega Titova broda koji je zaštićen kao kulturno dobro RH, nije prispjela nijedna službena ponuda.

Javilo se nekoliko ulagača koji bi uložili, ali pod drukčijim uvjetima. Natječaj će biti poništen, predložen novi model ili ponovljen natječaj s izmjenjenim uvjetima. Po natječaju, vrijednost koncesije za 30 godina bila je 10,3 mil. eura, koncesionar je trebao osigurati muzejski prostor, hotelski smještaj, kongresni centar, a sve radove trebao je obaviti o svojemu trošku. 

Komentari (6)
Pogledajte sve

Najpoštenije bi bilo da taj brod kupi svojim novcima onaj koji ga je i kupio s našim novcima Obersnel i kolege tzv. “antifašisti”.

Poslije diktatora Tita ostalo je (tu povjesničari i historičari još nisu izračunali)između 550.000 i 1.000.000 ubijenih !

Prema jednima je Tito bio deseti ubojica na svijetu u povjesti , a prema drugima koji su ga simpatizirali tek trinaesti.

Uglavnom je dobro bilo svima iz njegove zločinačke komunističke partije kao što je i danas uglavnom dobro svima iz vladajuće partije koja se brine za svoje uhljebe otvarajući nove agencije i nova radna mjesta u javnom sektoru .

Tko zna šta će novi vladajući naći u ormarima ?

Skromni ljudi, predobra prilika na kojoj se može samo zaraditi ali neće oni to za sebe. Gospoda kakvu je teško naći, dosta im je plaća 8-16, neka si narod uzme ostalo

potopiti

Mogao bi gradonačelnik Obersnel otvoriti privatnu tvrtku i uzeti brod u koncesiju. Obersnel je kupivši brod u ime grada očito siguran da se radi o odličnoj poslovnoj prilici.

New Report

Close