Neuspjela dražba: Porezna nije prodala ništa

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2014. u 16:17
Ilustracija / Marko Jurinec/PIXSELL

Baš nijedan od zaplijenjenih predmeta nije se prodao iako su danima uoči dražbe zainteresirani potencijalni kupci dolazili pogledati robu.

Plovilo Riviera 3350, procijenjeno na 900.000 kuna, automobili Hyundai Galloper iz 1999. godine, procijenjen na 18.000 kuna, potom namještaj, vrtne garniture i bijela tehnika procijenjena na 3,5 milijuna kuna te odjeća, obuća i oprema za ribolov koju je Ministarstvo financija, Porezna uprava, Odjel za ovrhe u Splitu ponudio na javnoj dražbi proteklih dana, ostali su bez kupca, piše Večernji.hr.

Baš nijedan od zaplijenjenih predmeta nije se prodao iako su danima uoči dražbe zainteresirani potencijalni kupci dolazili pogledati robu. Unatoč tome, na oglas o javnoj prodaji objavljen na internetskim stranicama Ministarstva financija i dnevnim novinama ipak se nije javio nitko.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Sad cekamo drazbu u Bjelovaru.
Glavni artikli – case raznih dimenzija 20 kom – 5kn/kom, stol drveni barski i separe drvo-skaj.
Jos samo fali potrgana WC daska, rabljeni toaletni papir, pola litre bijelog vina nepoznatog proizvodjaca (malo se ukiselilo) i 2dcl domace brlje.
Ma ima porezna da zaradi milijune.

Sve dobro je već probrano, idući krug će biti jeftinije. Ja, kada bih i kupio drugi dan bi darovao pravom vlasniku

A zašto ne prodaju one sa carinskog skladišta u ZG?

muka mi je kad vidim ove stare aute, to su oduzeli nekim bokcima koji ionako nemaju ništa, a sve da bi se imalo novca za pokrivanje enormnih dugova eph, šegona i sličnih.

New Report

Close