Neugodno iznenađenje: Za posao u gradskoj upravi javilo se samo 15 kandidata

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2018. u 09:46
Foto: Marijan Sušenj / Pixsell

Poražavajuće brojke koje su neugodno iznenadile gradsku upravu na ovotjednoj je sjednici Gradskog vijeća potvrdio i gradonačelnik.

Belišćanska gradska uprava nedavno je raspisala natječaj za primanje u radni odnos sedam novih zaposlenika. Iako su, radi zaprimanja što većeg broja prijava i što transparentnijeg postupka, natječaj za svako radno mjesto objavili u Narodnim novinama, zbog čega su očekivali bar stotinjak prijava, na objavljeni oglas javilo se samo 15 kandidata. Od toga je samo njih 10 pristupilo testiranju, piše Glas Slavonije.

Poražavajuće brojke koje su neugodno iznenadile gradsku upravu na ovotjednoj je sjednici Gradskog vijeća potvrdio i gradonačelnik, dr. Dinko Burić, odgovarajući na pitanje vijećnika HDZ-a Dragana Anočića oko trenutačne situacije s brojem zaposlenih i novoraspisanim natječajima za nova zapošljavanja za koja građani traže objašnjenje.

– U gradskoj upravi trenutačno je zaposleno samo 18 osoba uz tri dužnosnika – konstatirao je prvi čovjek Belišća aludirajući na vremena kada je u gradskoj upravi bilo i do 25 zaposlenika.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pušite kuxac…..ko ce se javit kada je namješteno za nekoga.Oxjebite vi i ovakve vjesti.

Nitko vise ne zeli sudjelovati u toj farsi zvana javni natjecaj

nekada je Slavonija (i Baranja)
slovila kao žitnica gdje su se ljudi
dolazili nahraniti
danas siti svega odlaze

New Report

Close