‘Nedopustivo je da se drugorazredni činovnik jedne strane banke miješa u našu politiku’

Autor: Poslovni.hr , 19. siječanj 2016. u 09:41
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Kazao je kako je Nielsen drugorazredni činovnik jedne strane banke.

MOST-ov Ivan Lovrinović komentirao je kritike Erika Nielsena, glavnog ekonomiste Unicredit banke koji je u Kitzbühelu kritizirao najavljeno vođenje ekonomske politike u Hrvatskoj. 

Kazao je kako je Nielsen drugorazredni činovnik jedne strane banke. 

'Histerični napadi na mene znak su da su otvorene najvažnije teme.  Drugorazredni činovnik jedne strane banke u udarnim terminima HRT dobija priliku da se izravno miješa u našu unutrašnju politiku i monetarni sustav. Neviđeno i nedopustivo! Cilj je da me se marginalizira i proglasi opasnim tipom koji želi svojim neznanjem destabilizirati za njih savršeni sustav koji im je čitavo vrijeme jamčio stabilne zarade i neodgovornost u poslovanju poput problema "švicarac', napisao je Lovrinović na Facebooku.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

HISTERIČNI NAPADI NA MENE ZNAK SU DA SU OTVORENE NAJVAŽNIJE TEMEZahvaljujem udruzi Franak na podršci jer moramo biti…

Posted by Ivan Lovrinović on 18. siječnja 2016

Komentari (12)
Pogledajte sve


Ovo sa zamrzavanjem 2. stupa uopće nije vrijedno komentirati. Bezobrazluk samo takav.
Ovime si je g. Lovrinović zatvorio put ulaska u vladu, možda je tako i bolje, trebaju nam nova lica.
lp

Profesor za razliku od tebe, iako vas dvoje ne idete u istu rečenicu, ali neka ti ovaj put bude, vrlo transparentno obrazlaže svoje mišljenje.

Evo nove teme, H B O R , koja se itekako gura pod tepih, od istih tih političkih uhljeba SDP&HDZ koji glade bankstere po guzici, a ovi im za uzvrat otpisuju kredite preko noći grrrr

Vaš link …

Vaš link …

Vaš link …

Vaš link …

ovaj kao da je neka nova inkarnacija zorana milanovića. pa ne miješa se “drugorazredni činovnik” banke sam u hrvatsku politiku, umiješao ga je onaj prvorazredni državni činovnik koji je hrvatsku zadužio kod njegove banke. da je taj državni činovnik imao m..a rekao bi bankama: zadržite vi svoj trećerazredni novac, a mi ćemo jesti travu i kisele bobice iz šume.

Kolega hasenfefer vidim da ne znate kako stvari funkcioniraju u stvarnom svijetu pa dopustite da vam to predočim vrlo ukratko. Nisam ja nikime impresioniran već sam samo realno sagledavam svijet u kojem živimo.
Znate, dogovori vam se stvaraju upravo na ovakvim opuštenim mjestima poput navedenog skijališta, a ne na formalnim sastancima, tamo vam se stvari samo formaliziraju. Zato bivša vlada ništa nikada nije napravila, nije išla po skijalištima već je samo sudjelovala ( ako je uopće ) na formalnim sastanicma, a to se tako ne radi.

Ja vam to govorim iz perspektive nekoga tko je u to upučen.
A upučen je i mandatar, što nije ništa neobično, čovjek je radio za multinacionalku i to židovsku i bio tako visoko pozicioniran. Očito zna kako stvari funkcioniraju.

lp

New Report

Close