‘Ne znam zašto bi mi netko palio aute. Privatnog života nemam, a politikom se ne bavim’

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2015. u 10:45
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Ne dugujem nikome ništa, nitko meni nije dužan – tvrdi Damir Zorić

Ne dugujem nikome ništa, nitko meni ništa nije dužan i ni s kim nisam posvađan. Za privatni život od količine posla skoro nemam vremena, politikom se ne bavim pa doista ne znam zašto bi mi netko palio automobile – rekao je za Jutarnji list Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherca, kojemu su nepoznati napadači jučer oko jedan sat poslije ponoći zapalili dva automobila parkirana ispred obiteljske kuće u Pilarovoj ulici u Zagrebu.

'Znam samo ono što sam vidio. Da nije bilo vatrogasaca, završilo bi još gore jer je požar mogao zahvatiti kuću i susjednu garažu. Vatrogasci su došli brzo i ostali su na cesti do četiri ujutro, i sve što mogu jest zahvaliti im' dodao je Zorić. Ponovio je da se uopće ne može domisliti motivu i razlogu paljenja automobila.

Nepoznati su napadači najprije kružil oko dva vozila parkirana ispred kuće Zorićevih. Potom su ih polili benzinom, potpalili i pobjegli u noć. Cijelu akciju zabilježile su nadzorne kamere koje Zorići imaju na ulaznim vratima i koje su okrenute prema dvorištu.

Komentari (2)
Pogledajte sve

možda je jednostavno greška, u svakom poslu se događaju pogreške, zašto ne bi u ovoj djelatnosti spaljivanja automobila, pa i osiguravatelji griješe ponekad, samo oni to čine namjerno

Čudna priča, zašto onda imaš nadzorne kamere ispred kuće?? Možda nekome nisi isplatio osiguravajuću tražbinu na koju ima pravo.

New Report

Close