Natural Wealth potukao Plivu i Dietpharm

Autor: Poslovni.hr , 04. listopad 2012. u 10:50
www.sxc.hu

Natural Wealth je osvojio najveći broj glasova hrvatskih potrošača u kategoriji ‘Dodaci prehrani’.

U najnovijem Best Buy Award istraživanju tržišta za godinu 2012/2013 Natural Wealth je osvojio najveći broj glasova hrvatskih potrošača u kategoriji "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)".

Kako je priopćeno, u ovom istraživanju mjerilo se iskustvo i zadovoljstvo hrvatskih potrošača omjerom cijene i kvalitete različitih proizvoda i usluga. U kategoriji "Dodaci prehrani (vitamini i minerali koji se najčešće kupuju u ljekarnama)" uvjerljivo prvo mjesto osvojio je Natural Wealth daleko ispred Plive, Dietpharma i Supradyna.

Pobjeda Natural Wealtha u kategoriji dodataka prehrane u istraživanju Best Buy Award posebno je značajna kada se uzme u obzir činjenica da potrošači danas prema istraživanju GfK pri odluci o kupnji najveću težinu daju upravo proizvodima najboljeg omjera cijene i kvalitete, ističe se u priopćenju.

Najnovije znanstveno istraživanje tržišta Best Buy Award 2012/2013 provedeno je na nacionalno reprezentativnom uzorku za Republiku Hrvatsku tijekom srpnja 2012. po inovativnoj metodi DEEPMA – Best Buy Award, švicarske tvrtke ICERTAS. Istraživanje je u Hrvatskoj provedeno od strane Centra za istraživanje tržišta GfK.

Kompletno istraživanje Best Buy Award rađeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Ispitanicima u ovom istraživanju odgovori nisu bili sugerirani, te su oni sami mogli slobodno navoditi tržišna imena za koje smatraju da po njihovom iskustvu i mišljenju na tržištnu nude najbolji omjer cijene i kvalitete za kategoriju koja se ispituje.

Komentirajte prvi

New Report

Close