Namjerno zagađenje hrane razorno za ekonomiju

Autor: Božica Babić , 18. ožujak 2014. u 22:00
Thinkstock

HGK organizira radionicu o zaštiti hrane i prevenciji namjernog zagađenja.

Opskrba hranom za svaku je državu od velike gospodarske, zdravstvene, društvene, psihološke i političke važnosti.

Namjerno zagađenje u opskrbi hranom može imati ozbiljne javno zdravstvene posljedice, izazvati strah i gubitak povjerenja u sigurnost hrane i imati razorne ekonomske učinke. Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede SAD-a, Federalnim istražnim uredom i Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu 20. i 21. ožujka organizira radionicu na temu "Zaštita hrane, prevencija namjernog zagađenja."  

Ova radionica, iznosi direktorica Prehrambenog sektora u HGK-a Božica Marković, pruža mogućnost sudionicima da prošire dosadašnje spoznaje o zaštiti hrane, izgrade kapacitete za prevenciju namjernog zagađenja i poremećaja lanca opskrbe hranom te primijene dostupne alate za sprečavanje namjernog zagađenja hrane. Svoje znanje i iskustvo sudionicima će prenijeti predavači iz SAD-a, koji u sklopu svog rada na globalnom podizanju svijesti o zaštiti hrane prvi puta dolaze u Hrvatsku, te domaći predavači koji će prezentirati problematiku zaštite hrane iz hrvatske perspektive.

Komentirajte prvi

New Report

Close