Namjerno upropastili istrage u aferama Bandića i HAC-a?

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2012. u 14:23
Bandić sa suradnicima u obilasku radove na fontanama (PXL)

Petero visokopozicioniranih policajaca, redom pripadnika policijskog USKOK-a – jedinice kriminalističke policije specijalizirane za najteži kriminal, bilo je korumpirano i sabotiralo je najvažnije istrage.

Petero visokopozicioniranih policajaca, redom pripadnika policijskog USKOK-a – jedinice kriminalističke policije specijalizirane za najteži kriminal, bilo je korumpirano i sabotiralo je najvažnije istrage, piše Večernji list.

Prema sadržaju optužbi za koje se sumnjiče i zbog kojih su zadržani u istražnom zatvoru, ispada da su izravno odgovorni što ni jedna od prijava za kriminal u Hrvatskim autocestama nije dobila sudski epilog. Čini se da su izravno odgovorni i za sabotiranje svih kaznenih postupaka koji su se odnosili na Grad Zagreb pa bi njihovo uhićenje ujedno moglo biti i objašnjenje zašto se gradonačelnik Milan Bandić nikada, unatoč prijavama i neformalnim optužbama za poteze koji nisu bili do kraja legalni, nije našao čak ni u ozbiljnijoj kriminalističkoj istrazi, a kamoli da bi protiv njega bila otvorena sudska istraga ili podignuta optužnica, piše list.

. Prema izvoru iz istrage koji Večernjem listu, da ne bi ugrozio predmete u obradi, nije želio otkriti bilo kakve pojedinosti, uhićeni policajci načinili su ogromnu štetu borbi protiv kriminala.

Komentirajte prvi

New Report

Close