Nakon relaksiranja i produktivnost je veća

Autor: Poslovni dnevnik , 19. siječanj 2010. u 22:00

Wellness je odličan način za zaboravljanje problema, a nakon njega spremni smo za nove poslovne izazove

Pripremite se na doživljaje tradicionalnog, egzotičnog, ekskluzivnog, energičnog i inspirativnog wellnessa tijekom veljače u Spa & Golf Resortu Sveti Martin. Navikli smo da se u ovo doba godine borimo sa nakupinama snijega čisteći svoj auto, kućni prag ili cipele, a ove Vas godine veljača iznenađuje posve novim ruhom – opuštajuća, strastvena i topla. U duhu Valentinova i sanjive prirode tog posebnog mjeseca u godini vas Spa & Golf Resort Sveti Martin dočekuje sa wellness paketima Wellness centra Spa Golfer i Wellness centra Regina koji su u prosjeku za 40% jeftiniji od redovnih cijena i specijalnom ponudom povodom blagdana zaljubljenih – Vikend zaljubljenih od 12. do 14. veljače. Zamislite odmor daleko od gradske vreve, u opuštenoj i romantičnoj atmosferi, uz laganu muziku, mirise aromatičnog bilja, masažu eteričnim uljima ili možda čokoladom, boravak u jacuzziju i sauni, malo plivanja u bazenu i finu večericu za koju se niste trebali sami potruditi. Vjerojatno zvuči predobro da bi bilo istinito, ali srećom, Sveti Martin je mjesto u kojem ćete dobiti tretman poput hedonizmu sklonih rimskih careva koji su i obitavali na ovim prostorima.

Mir i tišina
Wellness centar Spa Golfer jedinstvena je oaza mira i relaksacije i nudi bijeg od svakodnevnog stresnog i užurbanog života. Holistički programi i individualni pristup odraz su ideja i ambicija zadovoljiti svaku potrebu i želju gosta, a moderna oprema, jednostavnost linija, vrhunski dizajn i pažljivi detalji savršeno nadopunjuju prirodni ambijent hotela. Nudi se cjelovit osjećaj iskustva blagostanja kroz SpaBody, SpaBeauty i SpaRelax tretmane. U SpaRelax zoni možete opustiti duh i tijelo u luksuznim saunama (bio i finska sauna, parna rimska kupelj, laconium rimska sauna s vodenim efektima i zvjezdanim nebom, hamam, ledena spilja sa sibirskim nebom, ledeni bazen/fontana, relax zona) uz igru boja, aroma, zvjezdanog sjaja i užitka, a nakon toga se osvježiti Kneippovim kupkama ili pod tušem iznenađenja. Pored SpaRelax prostora sa saunama i pratećim sadržajima, svim korisnicima sauna programa slobodan je ulaz u elegantni ambijent hotelskog bazena i whirlpoola iz kojeg se pruža pogled na spoj moderne arhitekture, stoljetne šume i zelenog parka. SpaBody sadrži paletu privlačnih tretmana, rituala ili kupki.

Luksuz
Luksuzno opremljeni SpaBeauty centar hotela Spa Golfer sadrži medicinsko – kozmetičku opremu za kompletnu paletu usluge njege lica i tijela. Bogati wellness paketi uključuju osebujne wellness programe, bez obzira dali ste na smještaju u apartmanima ili hotelu. A za vikend zaljubljenih su uz wellness tretmane pripremljena i posebna iznenađenja te gastronomske delicije, čašćenje vrhunskom vinskom kapljicom i romantično ozračje uz glazbu i ples. Omogućeno je i neograničeno korištenje svih bazena Spa & Golf Resorta Sveti Martin.

Komentirajte prvi

New Report

Close