Nakon pojavljivanja u časopisu Vogue, Startasice ulaze u dva nova projekta

Autor: Božica Babić , 06. svibanj 2016. u 15:32
Foto: Foto press

U godini kada Startas slavi 40. rođendan od proizvodnje (1976.) prvog para platnenih tenisica u pogonima vukovarskog Borova Startasice grabe velikim korakom ka planetarnoj popularnosti.

Nakon što je nedavno model Startasica koje je dizajnirala mlada zagrebačka dizajnerica Iva Ćurković Spajić u prestižnom američkom modnom časopisu Vogue dobile ocjenu proizvoda bez kojeg je nezamislivo modno proljeće 2016. , a potom je i modni online magazin InStyle objavio popis devet najpoželjnijih tenisica ove sezone uvrstivši na listu i Startasice, Borovo i njegove tenisice idući tjedan ulaze u dva nova projekta.

>>> Startasice uvrštene na top listu proizvoda prestižnog modnog magazina

Partner u prvom projektu je Hippy Garden, hrvatski brend dizajnerske odjeće ali i širokog asortiman proizvoda s kojim Borovo ugovor potpisuje u ponedjeljak, a već u srijedu slijedi potpis ugovora s turističkom tvrtkom Istraturist iz Umaga. Oba projekta sadrže zajedničke gospodarske, turističke i promidžbene ciljeve.

“Iz suradnje Borova i Hippy Gardena nastala je espadrila „From Croatia with Love“ kao nadopuna širokoj paleti proizvoda. Ideja je proizišla od strane kreativnog dvojca Hippy Gardena, a u Borovu je s oduševljenjem prihvaćena,” kaže Martina Tomljenović, direktorica marketinga Borova te najavljuje kako će turisti u kompleksima Istraturista moći kupiti Startasice I ponijeti ih kao suvenir s ljetovanja iz Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close