Nakon osam godina vraća se Zagreb Auto show

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2016. u 11:02
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Očekuju se tri svjetske vicepremijere i 30-ak hrvatskih premijera, objavila je jučer voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

Zagreb Auto Show, najveći salon automobila u ovom dijelu Europe, održat će se od 5. do 10. travnja na Zagrebačkom velesajmu, piše Večernji list.

Ondje ćemo u svih 14 raspoloživih paviljona i otvorenom prostoru Velesajma (oko 70.000 kvadrata) nakon osam godina stanke zbog financijske krize ponovno vidjeti autonovitete. Očekuju se tri svjetske vicepremijere i 30-ak hrvatskih premijera, objavila je jučer voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

'Autoshow za Zagreb ima mnogostruke učinke, gospodarske i turističke. Ujedno je to projekt koji će najaviti strategiju redizajna Zagrebačkog velesajma', kazao je gradonačelnik Milan Bandić. Prema riječima D. Tomšić, prostor je rezerviralo 200 izlagača, među kojima 31 automobilski, 22 motociklistička, 13 izlagača gospodarskih vozila i šest autobusa.

'Prvi će put izlagati i hrvatski proizvođači elektroautomobila Rimac Automobili, koji će izložiti Concept One i Do-Ing, a za sajam se uređuju i saniraju paviljoni', dodala je D. Tomšić.

Cijene ulaznica će biti 35 kuna, a za umirovljenike, učenike i studente 25.

Komentirajte prvi

New Report

Close