Nakon godinu dana ponovo u Jaski

Autor: Dražen Novak , 22. lipanj 2015. u 22:00
Nadica Žužak, Zvonimir Novosel i Mislav Šimatović/Goran Jakuš/PIXSELL

Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog, istaknuo je da mnoge dobre stvari počinju u Jaski, a jedna od njih je i Poslovni uzlet.

U Jastrebarskom će se u organizaciji Poslovnog dnevnika, Zagrebačke županije, Grada Jastrebarskog te u suorganizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta 04. srpnja 2015. održati edukativna manifestacija "Poslovni uzlet grada Jastrebarskog" , najavljeno je u Jastrebarskom na konferenciji za medije.

"Ovom manifestacijom obilježavamo godinu dana održavanja edukativnih konferencija koje provodimo u sklopu projekta "Poslovni uzlet". Riječ je o projektu koji je zamišljen kao potpora malom poduzetništvu i malim gospodarstvenicima u smislu da im se omogući kroz edukativne radionice i stručna predavanja podizanje njihove razine znanja i poduzetničkih kompetencija kako bi cijelo gospodarstvo postalo konkurentnije. Ovom prilikom zahvalio bih se gradonačelniku Novoselu i čelnim ljudima Grada Jastrebarskog što su prvi prepoznali značaj ovog projekta i što su prvi pristali biti naši domaćini. Manifestacija u Jastrebarskom 04. srpnja jedna je od 23 ovogodišnje manifestacije koje ćemo organizirati s ciljem podupiranja poduzetništva u Hrvatskoj", rekao je Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog, istaknuo je da mnoge dobre stvari počinju u Jastrebarskom, a jedna od njih je i Poslovni uzlet. "Prije svega zahvaljujem cijelom timu Poslovnog dnevnika što je Jaska dobila priliku prva promovirati ovaj vrijedan projekt koji je namijenjen onima kojima je zaista i potreban, a to su naši gospodarstvenici i poduzetnici. Potrudit ćemo se i ove godine biti dobri domaćini te će to biti dan i za edukaciju, ali i za ugodno druženje i obitelj. Poručujem gospodarstvenicima da dođu na dođu na ovu manifestaciju , da prošire svoje vidike i svoja znanja te nauče neke nove vještine i znanja.", napomenuo je Zvonimir Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog. Okupljenima se obratila i Nadica Žužak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta koja je istaknula da Ministarstvo poduzetništva i obrta ovaj projekt podržava od samoga početka te je prepoznalo njegovu važnost.

"Ministarstvo projekt podržava zato što se stavlja naglasak na edukaciju poduzetnika i obrtnika za koju smatramo da je iznimno važna na našem domaćem tržištu, ali i na tržištu Europske unije. Ovu priliku iskoristila bih da pozovem i poduzetnike s područja Jaske da prate naše javne pozive, da pišu projekte, da se kandidiraju jer sredstava ima, a dobri projekti bit će sufinancirani", zaključila je Žužak, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta. Navedena manifestacija dio je projekta "Poslovni uzlet", koji je namijenjen promociji i edukaciji malog i srednjeg poduzetništva te obrtništva, a cilj mu je poduzetnicima i obrtnicima osigurati besplatne edukacije kako bi unaprijedili poslovanje.

Komentirajte prvi

New Report

Close