Najveći domaći proizvođač muških košulja napokon seli iz zatvora

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2016. u 08:57
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

Sve u cilju kako bi se tekstilna tvrtka mogla lakše prodati..

Za tekstilnu tvrtku Orljava država je našla novu lokaciju, na koju bi se trebao preseliti pogon toga najvećeg domaćeg proizvođača muških košulja, kako bi se tvrtka mogla lakše prodati.

Naime, potencijalnim ulagačima velik je teret predstavljala činjenica da, prije nego što uđu u tvornicu, moraju proći kroz Kaznionicu u Požegi, piše Večernji list.

Država, koja je u potpunosti vlasnik Orljave, postigla je dogovor s jednim domaćim koncernom u čije će se prostore u Požegi useliti oko 350 radnika Orljave, a taj će koncern dobiti olakšicu pri najmu državnog prostora na drugoj lokaciji u zemlji.

Orljava je prije tri godine završila predstečajnu nagodbu, potraga za ulagačem traje već dulje vrijeme, a očekuje se da će se s novom lokacijom taj proces brže privesti kraju. Zbog problema s likvidnošću Orljavi je novi vlasnik neophodan.

Cijel članak pročitajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

zašto je gospodin bio u zatvoru

Kolega niste u pravu. Orljava ima izdvojeni pogon u mjestu Velika gdje tapeciraju namještaj, tako da je slika sasvim u redu.

Evo što vam je novinarstvo u RH. Tekst o košuljama iz tvornice Orljava, a fotografija gdje radnici slažu i prave namješta,j vjerovatno Oriolik Oriovac. Onaj tko je pisao sigurno misli da je to jedna tvornica…. Kako pjeva Đani Maršan Bože čuvaj Hrvatsku…

New Report

Close