Najveća konferencija o boljem obrazovanju stiže u listopadu

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2017. u 16:03
Foto: 24sata

24sata u listopadu organiziraju najveću konferenciju “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”, koja će okupiti vodeće stručnjake s područja obrazovanja.

Obrazovanje je zalog za budućnost cijelog društva. Vođeni time te slijedeći našu želju o podizanju svijesti o problemima hrvatskog školstva, 24sata u suradnji s partnerima organiziraju najveću konferenciju o obrazovanju “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”.

U Obrtničkoj komori u Zagrebu 24sata i partneri 12. listopada pripremaju prvu u nizu od konferencija, čija fokusna tema je obrazovanje i budućnost Hrvatske.

Glavni cilj konferencije je na jednome mjestu prvi put okupiti sve relevantne skupine vezane uz obrazovanje – od istaknutih profesora, učitelja, učenika i studenata do istaknutih poduzetnika, začetnika startupa do predstavnika diplomacije, koji će im dati savjete u kojem smjeru krenuti pri boljem snalaženju u poslovnom svijetu.

Želimo potaknuti što veću raspravu o obrazovanju i budućnosti Hrvatske među svim zainteresiranima. Ovim putem pozivamo sve studente i učenike da nam se pridruže na konferenciji, koja će pokazati kako stvoriti radnika spremnog za današnje tržište i osuvremeniti obrazovanje, pokazati zanimanja budućnosti te kako informatizirati sustav.

Uz konferenciju, 14. i 15. listopada u HUB385 organiziramo i veliki 24-satni hackaton u kojem će zainteresirani studenti tehničkih fakulteta imati priliku riješiti aktualni problem s tržišta, pokazati se u najboljem svjetlu budućim poslodavcima i osvojiti genijalne nagrade. Najbolji će moći pokazati svoje znanje i u Istanbulu na World Business Angels Investment Forumu, jednom od najvećih foruma za startup projekte, na kojem sudjeluje 50 najboljih projekata iz cijelog svijeta.

Već dvije i pol godine pišemo, progovaramo, upozoravamo na probleme, nadahnjujemo učenike i profesore, potičemo društvene promjene, a ova konferencija je još jedan korak u tom smjeru.

Komentirajte prvi

New Report

Close