Kozmo zapošljava, evo popisa trenutno otvorenih radnih mjesta

Autor: Poslovni.hr , 20. siječanj 2015. u 11:57
Najveća htvatska drogerija Kozmo zapošljava voditelja prodaje (Arhivska fotografija, ilustracija, Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL)

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo vam aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

1. Drogerija Kozmo zapošljava voditelja prodaje (m/ž) za regiju Istre i Dalmacije. Vaši budući zadaci uključivati će redovito obilaženje mreže prodavaonica i brigu o implementaciji i kontroli aktivnosti vezanih uz prodavaonice. Detalje iz oglasa pročitajte ovdje.

2. Prijavite se na oglas za radno mjesto direktora ureda za sigurnost / CSO (m/ž) u Sberbanku. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje sigurnosnih standarda, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje IC tehnologija. Više o uvjetima rada pročitajte na linku.

3. TÜV NORD GRUPA koja je prisutna u više od 80 zemalja svijeta za svoj tim u Zagrebu traži osobu na poziciji Izvršnog direktora sektora certifikacije sustava (m/ž). Prijave za posao otvorene su do 30. siječnja, a čitav oglas pročitajte na linku.

4. Novi oglas za posao ima tvrtka Mandis-Pharm ljekarna Zagreb, a zapošljavaju Magistra farmacije / Voditelja ljekarne (m/ž) s mjestom rada u Slavonskom Brodu. Od kandidata se očekuje  stručnost, komunikativnost, ambicioznost i organizacijske sposobnosti. Zainteresirani kandidati životopis mogu poslati putem linka za Brzu prijavu.

5. Turistička agencija IstriaHome zapošljava Referenta prodaje u turističkoj agenciji (m/ž) s mjestom rada u Poreču. Ako ste komunikativni i odlično poznajete njemački i engleski jezik u govoru i pismu, prijavite se za posao na linku.

6. Tvrtka Dolium d.o.o. je ekskluzivni zastupnik Paulaner piva za Republiku Hrvatsku. Zbog proširenja opsega poslovanja zapošljavaju osobu na poziciji Administrator (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Uvjete rada i pogodnosti pročitajte na linku.

7. Nove radnike zapošljava SKDD-CCP Smart Clear d.d.! Za svoj tim traže Voditelja praćenja usklađenosti (m/ž)  s mjestom rada u Zagrebu. Prijavite se za posao putem linka za brzu prijavu.

8. Prijavite se na oglas za posao u tvrtki Messer Croatia Plin. Za svoj poduzetni tim traže Administratora u računovodstvu (m/ž) s mjestom rada u Zaprešiću. Uvjete rada i pogodnosti pročitajte na linku.

9. Dekra za svoga klijenta traži osobu na poziciji Rukovoditelj računovodstva (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje računovodstvenih, poreznih i ostalih potrebnih propisa i standarda, te iskustvo rada u proizvodnoj tvrtki. Prijavite se za posao putem linka.

10. Tvrtka Infiniti Komunikacije traži više djelatnika za rad na poziciji Prodajni predstavnik u direktnoj prodaji (m/ž). Prijaviti se za posao možete putem linka.

Komentirajte prvi

New Report

Close