Najprodavanija rabljena vozila: Prošli mjesec jedan automobil prodan je za samo 23 minute

Foto: Nina Đurđević / Pixsell Foto: Nina Đurđević / Pixsell

Gledamo li prosječnu starost oglašenih automobila, najmlađi rabljeni automobili u prodaji su Dacie i Suzuki.

U prošlom je mjesecu na Njuškalu predano 18 tisuća novih oglasa rabljenih automobila za prodaju. Posjetitelji i potencijalni kupci mogu birati između 64 marke i 821 modela različitih automobila koji su trenutno oglašeni.

Top 3 najzastupljenije marke automobila koje su oglašene su VW, BMW i Renault. Kada pogledamo konkretne modele automobila, na Njuškalu su trenutno najzastupljeniji VW Golf, VW Passat te BMW serije 3.

Prosječna starost trenutno oglašenih automobila za prodaju iznosi 9 i pol godina, dok je prosječna kilometraža istih oko 150 tisuća kilometara.

Gledamo li prosječnu starost oglašenih automobila, najmlađi rabljeni automobili u prodaji su Dacie i Suzuki, s prosječnom starošću od 5 godina, dok su najzastupljeniji VW i BMW rabljeni automobili na Njuškalu prosječno stari 9 godina. Modeli navedenih marki (VW i BMW) prosječno imaju 164 tisuće prijeđenih kilometara, odnosno nešto više od ukupnog prosjeka pređenih kilometara rabljenih automobila na prodaju.

Najprodavaniji modeli u prošlom mjesecu su bili Renault Clio, VW Passat te Opel Astra i Opel Corsa.

Nerijetko se na Njuškalu automobil proda i unutar istog dana predaje. U ožujku je, tako, najbrže prodan automobil unutar 23 minute, a radi se o Opel Astri.

Komentari (1)
  • Maminka
    Maminka 23:37 20.4.2018.

    Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve