Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Privredna banka, Sakare kozmetika, Strabag, Greyp bikes, FOX Networks…

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2017. u 12:11
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Greyp Bikes sestrinska je firma kompanije Rimac Automobili koja traži Android developera. Glavni zadaci su razvoj Android aplikacije u svim njezinim oblicima kako bi aplikacija bila savršena. Kandidat mora imati iskustva u kreiranju mobilnih aplikacija koristeći program JAVA te imati smisla za humor. Greyp Bikes je tvrtka u koju možete dovesti i svoje kućne ljubimce. Kompanija nudi mogućnost razvoja najboljeg električnog bicikla na svijetu. Više o oglasu pročitajte ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži stručnjaka za 'Infrastructure Specialist Network/Security'. Neki od zadataka su administracija i nadziranje procesa u IT sektoru te sigurnosne analize organizacija sigurnosnih mjera. Kako bi se prijavili za posao potrebno je imati završen studij informacijske tehnologije, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te želja za putovanjima. Ako smatrate da ste kvalificirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

SAKARE kozmetika pojam je luksuza, njege i ljepote. Naše trgovine nalaze se diljem Europe, sa centralnom lokacijom u Londonu. Zbog ekspanzije tržišta u potrazi su za više prodajnih savjetnika koji vole ljepotu i imaju želju raditi s ekskluzivnim proizvodima. Radno mjesto je u Londonu, Amsterdamu ili Berlinu. Kandidat mora biti osoba prethodnim prodajnim iskustvom, komercijalnom perspektivom i vrlo dobrim poznavanjem engleskog, njemačkog ili francuskog jezika. Zaposleniku se nudi plaćeni troškovi zrakoplovom, trening i coaching, proviziju od svih vaših dnevnih prodaja (20%), povoljan smještaj, dinamičan posao u luksuznom okruženju i mogućnosti za poboljšanje i razvoj vaše karijere. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan od najvećih hrvatskih proizvođača namještaja traži Pravnika (m/ž). Mjesto rada je grad Bjelovar a osoba je zadužena za zastupanje tvrtke pred sudskim, upravnim i drugim državnim institucijama, poslove vezane uz tužbe i ovrhe te sudjelovanje u rješavanju imovinsko-pravnih predmeta. Minimalno 3 godine radnog iskustva, fleksibilnost i spremnost na rad u dinamičnom okruženju. Brza prijava.

M SAN Grupa je vodeći distributer IT opreme na području Jugoistočne Europe. Traže osobu za radno mjesto Voditelja proizvoda – Prijenosnici. Od kandidata se očekuje obrazovanje tehničkog ili ekonomskog smjera, 2 godine radnog iskustva u branši i poznavanje tržišta, brendova i asortimana prijenosnika. Ukoliko ste zainteresirani za povoj radno mjesto, prijavite se ovdje.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja traže više ambicioznih i motiviranih osoba zainteresiranih za radno mjesto Glavnog menadžera u podršci mreži i razvoju. Radno mjesto obuhvaća vođenje projekata s ciljem razvoja kreditnog procesa za poslovne subjekte.Pisanje zahtjeva i specifikacija za implementaciju novih funkcionalnosti te unapređenje postojećih funkcionalnosti, testiranje novih funkcionalnosti, izrade korisničkih uputa i ostalo. Potrebna je VSS matematičkog ili informatičkog usmjerenja te minimalno 3 godine iskustva u razvoju aplikativnih rješenja. Brza prijava.

Fox Networks Group se bavi produkcijom, izradom i distribucijom 300+ sportskih, filmskih i lifestyle kanala na području Europe, Azije, Afrike i Latinske Amerike. Trenutno su u potrazi za Marketing managerom koji bi se pridružio već oformljenom timu u Hrvatskoj. Glavni zadaci biti će sudjelovanje u izradi, planiranju i izvedbi marketinške i komunikacijske strategije kao i bavljenje financijskim dijelom posla u sektoru. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Thermotechnik traži tehničkog crtača za stalni radni odnos s mjestom rada u mjestima Lukeži i Dražica. Kandidat će biti zadužen za izradu tehničke dokumentacije, kvalitativnu kontrolu proizvoda te upisivanje cijena i ažuriranje cjenika. Od potrebnih znanja traži se SSS – tehnički crtač za izradu strojarskih nacrta, aktivno korištenje programa SolidWorks, znanje u korištenju MS Officea i napredno znanje engleskog jezika. Brza prijava.

INTERPRETA usluge d.o.o. je prevoditeljska agencija osnovana 2007. godine. Tvrtka nudi usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda, lekture, korekture, redakture, simultano i konsekutivno tumačenje, tečajeve stranih jezika te ostale usluge koje doprinose uspješnoj komunikaciji dvaju ili više partnera. U potrazi su za administratorom odnosno voditeljem projekata.

Osoba će biti zadužena za :

-Kontakt s klijentima i vanjskim suradnicima te koordinacija projekata
– Vođenje raznih evidencija 
– Zaprimanje narudžbi, dogovaranje rokova
– Pripremanje ponuda i faktura
– Suradnja s knjigovodstvom i priprema dokumentacije za knjigovodstveni servis.

Uvjeti za prijavu su završena viša škola iz područja ekonomije, komunikologije, lingvistike te 3 godine danog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close