Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pliva, Pepco, Cammeo, Klara, Grawe, Prima…

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2018. u 12:34
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o., s više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava Stručnjaka za regulatorne poslove (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate VSS ili minimalno 300 ETCS-a u području farmacije, kemije, kemijske tehnologije, biotehnologije, veterine, medicine, a uz to vas krasi i iskustvo na poslovima registracije lijekova, možda je ovo prilika baš za vas. Detaljnije pogledajte na linku i prijavite se na vrijeme.

RideCar d.o.o., rent-a-car servis, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta u poslovnici (m/ž), u Zagrebu, Splitu, Puli, Dubrovniku. Potrebno vam je minimalno SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te razvijene organizacijske sposobnosti. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam iznajmljivanje vozila i prodaja dodatnih usluga. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja projekata izgradnje i održavanja (m/ž) za područje Hrvatske i Slovenije. Dužnosti na ovom poslu koje vas očekuju su koordinacija projekata adaptacije objekata sukladno Pepco standardima, organizacija i planiranje ulaganja u Pepco objekte, preuzimanje objekata od najmodavaca, nadgledanje izvođenja građevinskih radova te osiguravanje popravaka. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link kako biste prikupili sve informacije i pravovremeno se prijavili.

Cammeo zapošljava Voditelja operativnog poslovanja (m/ž) u Zadru. Cammeo je vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz. Na ovom poslu vas očekuje organizacija, nadzor i kontrola poslovnice. Idealan kandidat je visoko motivirana osoba koja želi u kratkom roku svojim znanjem i zalaganjem napredovati unutar korporacije i ostvariti adekvatna financijska primanja. Ako se prepoznajete u opisu, kliknite na link.

Zagrebačke pekarne Klara d.d., s više od 150 godina tradicije i iskustva, kontinuirano radi na zapošljavanju i proširenju svog tima te zapošljava na 7 radnih pozicija. Referent prodaje (m/ž), Prodavač (m/ž), Pekar demostrator (m/ž), samo su neke od navedenih pozicija koje vam se nude. Provjerite ih sve na linku.

Hrvatski registar brodova ima raspisan natječaj za Tajnika/cu u Područnom uredu Pula. Za ovaj posao potrebna vam je osnovna izobrazba za uporabu računala, SSS i jedna godina iskustva. Zainteresirani ste? Opširnije doznajte na linku.

Grawe zapošljava 3 djelatnika na poziciji: Predstavnik prodaje (m/ž). Mjesto rada: Ogulin, Otočac, Gospić. Na ovom poslu ćete dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, omogućen vam je rad na terenu, kreiranje najboljih ponuda za stranke i prodaja polica osiguranja. Ako ste uz to dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, evo prilike baš za vas. Prijavite se brzom prijavom.

Adria Grupa d.o.o., jedno od vodećih Facility management poduzeća u Republici Hrvatskoj, zapošljava Voditelja hortikulture (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu su VSS agronomskog ili šumarskog fakulteta, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (poželjno) te iskustvo u vođenju tima. Detaljnije provjerite na linku.

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, traži novog člana svog tima na poziciji: Prodajni savjetnik (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju primanje kupaca i prezentaciju robe, provođenje prodajnog razgovara uz prodajno savjetovanje, izradu ponuda na upite. Prijavite se jednim klikom.

Autonomna ženska kuća Zagreb – AŽKZ zapošljava Voditeljicu pripreme projekata i izvještavanja donatorima. Od vas se očekuje nastavak suradnje s postojećim donatorima, ali i pridobivanje podrške novih institucionalnih donatora i kontinuitet financiranja rada AŽKZ-a kvalitetnim i pravodobnim planiranjem projekata i programa. Ako se vidite na ovoj poziciji, a ujedno imate i tri godine iskustva, ne propustite ovu idealnu priliku u svojoj karijeri. Prijavite se brzom prijavom.

Komentirajte prvi

New Report

Close