Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pliva, Pepco, Adria, Orion, Vodoprivreda, Transporter…

Autor: Poslovni.hr , 17. travanj 2018. u 11:46
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Adria Grupa traži osobu s mjestom rada u Zagrebu, na poziciji Direktora Sektora (m/ž). Osnovne odgovornosti ovog radnog mjesta su upravljanje zaposlenicima (preko 800 zaposlenika) i operativnim aktivnostima u domeni poslova unutarnjeg čišćenja, kao i provođenje prodajnih aktivnosti u domeni poslova unutarnjeg čišćenja. Za prijavu je potrebna VSS, te najmanje 5 godina radnog iskustva na rukovodećem radnom mjestu. Opširnije potražite ovdje.

Orion d.o.o. zapošljava ADR Vozača / Skladištara (m/ž) i Viličarista / Skladištara (m/ž). Radi se o poslovima na pripremi, otpremi i dostavi robe. Tvrtka nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnog obrazovanja, kao i rad u timu iskusnih skladištara i dostavljača. Radi se o stalnom radnom odnosu. Više pronađite ovdje.

Hvar Hills d.o.o. zapošljava Direktora – glavnog managera u djelatnosti proizvodnje grožđa i vina. Traži se osoba VSS agro-ekonomskog, agronomskog ili ekonomskog smjera. Za prijavu je potrebno radno iskustvo na rukovodećim poslovima u poljoprivredi s naglaskom na vinogradarstvo i vinarstvo, a opširnije možete pronaći ovdje.

Vodoprivreda Zagreb d.d. traži Vodogradevnog radnika (m/ž) za poslove u niskogradnji i vodogradnji. Osobe se primaju u stalni radni odnos, a poželjno je iskustvo u sličnim zanimanjima. Opširnije potražite ovdje.

Transporter zapošljava Poslovođu (m/ž) koji će biti odgovoran za prodaju i savjetovanje kupaca, te uredan izgled trgovine. Pozivaju se dinamični, komunikativni i ambiciozni kandidati, a novom suradniku tvrka nudi ugovor na određeno vrijeme uz mogućnost produljenja, ugodno i poticajno radno okruženje, te stručno obrazovanje. Opširnije potražite ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. otvorila je više radnih pozicija. Zapošljavaju Vodećeg stručnjaka za operativnu izvrsnost (m/ž), S2P Analitičara (m/ž), Specijalista za transferne cijene (m/ž), Supervizora strojarskog održavanja (m/ž) i Inženjera strojarskog održavanja (m/ž). Rokovi za prijavu su 19. i 24. travnja, a detaljnije potražite ovdje.

Pepco zapošljava Voditelja trgovine (m/ž), Zamjenik voditelja trgovine (m/ž) i Specijalista u korisničkoj podršci (m/ž). Pepco osigurava siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu, te popust za zaposlenike. Opširnije potražite ovdje.

Ziegler d.o.o. zapošljava Projektanta – konstruktora (m/ž) za mjesto rada u Zagrebu i Kutini, a po potrebi i van Hrvatske. Radni zadaci uključuju projektiranje vatrogasnih vozila, vođenje projekata, projektiranje elemenata nadogradnje na vatrogasnim vozilima, izradu konstrukcijskih rješenja, nacrta i ostale potrebne dokumentacije, i dr. Više potražite ovdje.

Le Méridien Lav, Split otvorio je više radnih mjesta. Zapošljavaju Spasioca na plaži – bazenu (m/ž), Stipendista turizma (m/ž), Kuhinjskog poslužitelja / čistača (m/ž), Kućepazitelja (m/ž), Čistača (m/ž), Sobaricu (m/ž), Wellness terapeuta / Kozmetičara / Masera (m/ž), Djelatnik u Wellness centru – bazen (m/ž), Beach club konobara (m/ž), Konobara (drugi) (m/ž), Kuhara orijentalne kuhinje (Oriental cuisine Chef) (m/ž), Barmena (m/ž), Drugog kuhara (Demi chef de Partie) (m/ž) i Prvog kuhara (Chef de Partie) (m/ž). Opširnije potražite ovdje.

Interseroh d.o.o. traži Pomoćne radnike na prijemu ambalaže. U opisu poslova ističe se zaprimanje ambalaže od kupaca, izrada izvještaja, i sl. Minimalni uvjeti su SSS,NKV, te komunikacija i usmjerenost na kupca. Nudi se rad na neodređeno vrijeme, sigurna i redovna primanja, stimulativni dodaci za korektno odrađen rad, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close