Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pliva, Metro, McDonald’s, Prima grupa, AD Plastik…

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2018. u 11:30
Foto: Mc Donald's

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

AD Plastik zapošljava Koordinatora pravnih poslova (m/ž). Posao se između ostalog sastoji od sastavljanja i pregleda ugovora sa tuzemnim i inozemnim poslovnim partnerima (kupcima i dobavljačima), te pravne potpora i izrade pravnih dokumenata za sve druge pravne poslove koje Društvo zaključuje. Opširnije potražite ovdje.

Zagreb-Montaža traži Kalkulanta / Komercijalista prodaje (m/ž). Osoba na ovom radnom mjestu biti će odgovorna za izradu kalkulacija / ponuda montažnih i zavarivačkih radova, a kandidat mora imati SSS ili VŠS tehničkog smjera, najmanje 5 godina radnog iskustva na istim poslovima, a treba i poznavati tehničku strukturu iz područja montaže i zavarivanja. Više pronađite ovdje.

Pliva zapošljava Stručnjaka za digitalne marketinške kampanje (m/ž). Uvjeti su VŠS ili minimalno 180 ECTS, a zaposlena osoba bit će odgovorna za kontakt za interne i vanjske dionike za sve kampanje koje se provode putem platforme Salesforce Marketing Cloud. Opširnije pronađite ovdje.

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, a trenutno zapošljava Grafičkog dizajnera / Fotografa (m/ž) za pomoć u fotografiranju u foto studiju i na terenu, obradu fotografija i izradu fotografskih montaža, i sl. Za prijavu je potrebno SSS/VSS (Bacc / Mag) – prednost Grafički fakultet ili Studij dizajna, a prednost je poznavanje rada u foto studiju, fotografiranju, „product photography“ te postupaka obrade fotografija. Opšrinije pronađite ovdje.

Radin-Grafika traži Prodajnog predstavnika (m/ž) grafičkog programa. Radni zadaci sastoje se od komercijalnog vođenja ključnih kupaca, koordinacije i nadziranja prodaje (izrada ponuda i ugovora, unapređenja odnosa sa postojećim kupcima, i dr. Prednost imaju kandidati – VSS ekonomskog usmjerenja, ali nije uvjet. Više potražite ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska traži Prodajnog predstavnika za dostavu (m/ž) za područje Dubrovnika i Poreča. Pozicija uključuje svakodnevne komercijalne kontakte i obilaske kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca, registriranje novih kupaca i praćenje prometa dodjeljenih kupaca HoReCa segmenta. Opširnije potražite ovdje.

Za restoran u Zagrebu (Heinzelova ulica) McDonald's traži nove članove za radno mjesto Radnik/ca u restoranu. Traže se kandidati otvoreni za usvajanje novih znanja i vještina, a posao se sastoji od rada na pripremi hrane, posluživanja gostiju i bazičnih čišćenja. Više potražite ovdje.

Ridecar.hr zapošljava Voditelja odjela logistike (m/ž). Posao uključuje osiguranje efikasnog funkcioniranja cjelokupnog sektora logistike, uvođenje i razvoj novih procesa unutar sektora i njihovo permanentno optimiziranje, i dr. Za prijavu je osim VŠS/VSS ili SSS potrebno i minimalno tri godine iskustva u logistici. Više doznajte ovdje.

Wollsdorf Components zapošljavaju Djelatnika za rad u odjelu Research & Development / CAD (m/ž). Tvrtka prije svega traži učinkovitu komunikaciju na engleskom jeziku s Teseo tehničkom podrškom i Wollsdorf IT sektorom, sposobnost analitičkog mišljenja i rješavanja problema, i dr. Za sve kandidate je obavezno dobro poznavanje engleskog jezika, kako u pismu tako i u govoru. Opširnije potražite ovdje.

Za potrebe rada na poslovima Stručnog suradnika za prezentaciju farmaceutskih i medicinskih proizvoda (m/ž), Api Pharma potražuje radnike sa iskustvom za rad na terenu Središnje i Istočne Hrvatske sa sjedištem u jednom od gradova unutar terena. Radi se o svakodnevnom radu na terenu u veledrogerijama, ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama bezreceptnih lijekova sukladno marketinškim i komercijalnim planovima. Više doznajte ovdje.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close