Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju PLIVA, Kühne & Nagel, Fina, Ziegler, McDonald’s…

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2018. u 14:18
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Kuehne + Nagel Group je uspješna međunarodna grupacija s više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, te je prisutna u više od 100 država. Traže Project Managera s radnim mjestom u Svetoj Nedelji. Radno mjesto podrazumijeva uvođenje i suradnju s našim novim kupcima, razvoj i brigu o dobivenim projektima, osmišljanje rješenja i operativnu podršku kupcima na području skladišne logistike u skladu s njihovim zahtjevima i očekivanjima. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja, a za radno mjesto u gradu Karlovcu traži Voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Zaposlenu osobu čeka organiziranje rada salona u skladu s poslovnom politikom, upravljanje kadrovima te podnošenje mjesečnih izvještaja nadređenom rukovoditelju. Ako imate 3 godine rada na poslovima maloprodaje namještaja, prijavite se ovdje.

Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Supervizora strojarskog održavanja. Neki od zadataka su strojarsko održavanje oprem, proizvodnja linija i objekata te razrada planova održavanja te realizaciju aktivnosti s ostalim odjelima i korisnicima. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Financijska agencija (Fina) traži Voditelja projekata – viši specijalist. Neki od zadataka podrazumijevaju sudjelovanje u uspostavi sustava vođenja projekata i dizajniranju poslovnih procesa, praćenje, kontrola i koordiniranje rada timova, vanjskih partnera i cjelokupne projektne logistike. Kandidat mora imati završen studij ekonomskog, prirodoslovnog ili tehničkog smjera najmanje 5 godine radnog iskustva te izvrsne komunikacijske vještine i sklonost timskom radu. Brza prijava.

Modiana traži Voditelja programa računovodstvo i financije. Osoba je zadužena za organizaciju i vođenje računovodstveno-financijskog procesa, komunikaciju s bankama i pripremanje financijskih i poreznih izvješća. Ako ste odgovorni, organizirani pedantni u poslu, precizni i usmjereni na detalje, prijavite se ovdje.

Oglasnik traži Traffic Managera / IT Specialista. Osoba će upravljati budžetima za Facebook kampanje, pripremati newsletter kampanje kao i voditi evidenciju i analizu statistika posjećenosti portala unutar grupacije. Postava i briga o aktivnim banner kampanjama u suradnji s ostalim odjelima tvrtke isto su neki od zadataka ovog radnog mjesta. Opširnije o ostalim zaduženjima pročitajte ovdje

Tvrtka ACA traži PHP / Magento Developera za rad u Njemačkoj. Neki od zadataka su razvoj Web baziranih rješenja i mobilnih aplikacija, web shopova i site-ova. Plaća je prema dogovoru, ovisna isključivo o iskustvu i vlastitom angažmanu. Znanje njemačkog je velika prednost, a engleski jezik je obvezan. Brza prijava.

Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže Projektanta elektroinženjera. Neka od zaduženja uključuju izradu projektne dokumentacije, izradu vatrogasnog upravljanja, praćenje tijeka proizvodnje i dokumentiranje projekta. Potrebno je znanje kreiranja elektroshema te odgovornost prema zadacima a kandidat mora biti diplomirani inženjer ili prvostupnik elektrotehnike. Brza prijava.

McDonald's traži 5 radnika za restoran u Rijeci (Vrata Jadran). Nude ugovor o radu na puno radno vrijeme uz mogućnost napredovanja. Osoba će biti zadužena za pripremu hrane i posluživanje gostiju. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close