Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju OTP Banka, M SAN, PwC, Röfix, Würth Elektronik, LPP Croatia…

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2017. u 11:42
Foto: Borna Filić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PwC zapošljava Voditelja EU projekata u Odjelu za EU usluge PWC Hrvatska. U opisu ključnih poslova izdvaja se vođenje timova za provedbu investicijskih projekata sufinanciranih iz ESI fondova i upravljanje ugovorima o dodjeli bespovratnih EU sredstava (planiranje nabave, planiranje likvidnosti, upravljanje proračunom, izmjene ugovora, upravljanje rizicima, upravljanje mjerama vidljivosti, izvještavanje i ZNS-ovi, i sl.). Uz VSS potrebno je i minimalno 3 godine iskustva stečenog tijekom proteklih pet godina u obavljanju poslova voditelja provedbe. Opširnije pronađite ovdje.

M SAN Grupa traži Financijskog analitičara (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Ključne odgovornosti su analiza financijskog stanja i poslovanja nekog poduzeća po svim segmentima, izrada nekonsolidiranih i konsolidiranih poslovnih planova u koordinaciji s menadžmentom, i dr. Za prijavu je potrebno najmanje 3 godine radnog iskustva u odjelu financija, s naglaskom na poslovima financijske analize. Opširnije potražite ovdje.

OTP Banka zapošljava Projektanta (Software Developer) u Direkciji razvoja aplikacija. U opisu posla ističe se razvoj i održavanje aplikacija, suradnja s ostalim organizacijskim dijelovima banke tijekom priprema i izrade aplikativne podrške za poslovne zahtjeve, i sl. Uvjeti su VSS – informatičkog ili drugog tehničkog usmjerenja, a prednost se daje kandidatima s radnim iskustvom od najmanje 1 (jedne) godine na istim ili sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

TMF Group traži IT stručnjaka koji će osigurati "prvu liniju potpore" radeći u skladu sa svim postupcima tvrtke i srodnim standardima rada. Za prijavu je potrebna jedna godina iskustva rada u IT-u, posvećenost detaljima, te vrlo dobro znanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

LPP Croatia zapošljava Asistenta u Odjelu računovodstva (m/ž). Kandidat za ovu poziciju može biti redovni student ekonomije, izvanredni student ekonomije, stručni prvostupnik ili magistar ekonomije koji želi učiti i raditi u punom ili nepunom radnom vremenu ili osoba za stručno osposobljavanje na tom području rada. Opširnije potražite ovdje.

Würth Elektronik zapošljava Tehničkog trenera (m/ž) za ekspertnu skupinu. Kao član naše Tehničke akademije razvijat ćete korporativni materijal za obuku kako biste podržali unutarnje i vanjsko osposobljavanje za proizvode. Za prijavu je pored diplome potrebno i najmanje pet godina iskustva u području EMC-a. Opširnije potražite ovdje.

P.W.U. zapošljava Referenta računovodstva i financija (m/ž). Od kandidata se očekuje izražena sposobnost urednosti i sistematičnost, izražene analitičke vještine i preciznost u radu kao i predanost. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Brenntag zapošljava Voditelja razvoja poslovanja (m/ž) za područje Slovenije i Hrvatske. Glavna zadaća je razvijanje poslovanja s relevantnim kupcima i dobavljačima, te traženje novih tržišnih i poslovnih mogućnosti, a za prijavu je potrebno minimalno 5 godina iskustva na sličnim radnim mjestima. Opširnije potražite ovdje.

Röfix je objavio oglas za radno mjesto "MITARBEITER BI-ANWENDERSUPPORT (INTERNATIONAL)" (m/ž). Glavni fokus ove aktivnosti je razvoj međunarodne BI podrške, uključujući podršku unutarnjih korisnika u 19 zemalja na njemačkom jeziku. Opširnije potražite ovdje.

Traži se osoba za mjesto menadžera/ice i asistenta/ice direktoru poduzeća Kim's Kitchen. Očekuje se suradnja i komunikacija s pravnicima i knjigovodstvenim uredom, pomoć u obavljanju administrativnih poslova, pomoć u vođenju poduzeća, rješavanje problema i pronalaženje informacija. Poslovna komunikacija će se odvijati na hrvatskom i engleskom jeziku, stoga je dobro poznavanje i korištenje engleskoga nužno. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close