Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju MOL, Slatinska banka, Manpower, M San, Jysk, Metro…

Autor: Poslovni.hr , 10. ožujak 2017. u 09:27
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

General Electric traži dvije osobu za radno mjesto 'Internship in Finance Team'. Osobe će biti zadužene za rad sa SAP modulima te za pružanje statističkih podataka. Potrebna je diploma ekonomskog smjera ali se prihvaća i ako ste u procesu studiranja. Odlično znanje engleskog jezika te se moraju posjedovati komunikacijske i radne osobine. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

M SAN Grupa je vodeći distributer IT opreme na području Jugoistočne Europe. Traže osobu za radno mjesto Specijaliste za projektnu nabavu. Od kandidata se očekuje da bude podrška poslovnim partnerima u nabavi i isporuci raznih tehnoloških proizvoda – ICT, elektromaterijali, strojarska oprema i slično. Od kandidata se očekuje napredno korištenje suvremenih tehnologija u poslu i u svakodnevnim aktivnostima. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Slatinska banka zapošljava osobu za rad na poziciji samostalnog referenta u Sektoru riznice i likvidnosti Slatinske banke d.d. u Zagrebu. Osoba se prima u stalni radni odnos a kandidat mora imati diplomu ekonomskog fakulteta, položen brokerski ispit, 2 godine radnog iskustva te spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Specijaliste za ljudske resurse. Kandidat će biti zadužen za nadgledanje zapošljavanje novih kandidata što uključuje koordinaciju odjela unutar kompanije, procjenu pristiglih životopisa te razgovori s potencijalnim zaposlenicima. Ako mislite da ste baš vi osoba za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Prodajnog koordinatora. Posao koji se traži od zaposlenika je određivanje cijena artikala, oglašavačke aktivnosti te praćenje tržišta. Ako imate 2 godine radnog iskustva u komercijali te ste naučeni raditi pod rokovima i u odrađenoj strukturi, prijavite se ovdje.

Tvrtka Manpower traži kandidata za radno mjesto 'Business Data Modeler Specialist' za rad u Beču. Zaduženja uključuju razvoj, standardiziranje i održavanje Business Data Modela grupe. Brza prijava.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Specijalist nabave za kategoriju voća i povrća. Ako posjedujete fakultetsko obrazovanje iz područja marketinga ili poslovne ekonomije, imate minimalno 2 godine radnog iskustva te poznajete rad u MS Office paketu imate kvalifikacije za prijavu na ovaj posao. Zadaci su razvoj i implementacija strategije kategorije, unos podataka u informatičkih sustav te praćenje razvoja kategorije u pogledu cijena, promocija, kvalitete proizvoda i tako dalje. Brza prijava.

Mirakul traži Suradnika za prodaju i marketing. Osoba na toj radnoj poziciji zadužena za administrativne poslove, održavanje i razvijanje postojećih te uspostavljanje novih odnosa s klijentima i poslovnim partnerima. Osim toga, zadužen je i za prodaju edukacijskih i ostalih konzultantskih usluga tvrtke kao i sudjelovanje u svim marketinškim aktivnostima. Ukoliko smatrate da Vaš profil odgovara navedenim uvjetima, prijavite se ovdje.

Kao jedan od najvećih tvrtki za zapošljavanje u regiji, BERA GmbH traži osobu za radno mjesto Recepcionera/ka. Potrebno je iskustvo rada na recepciji Hotela visoke kategorije, znanje njemačkog i engleskog jezika, završena ugostiteljska škola smjera recepcioner. Ako ste komunikativni i kreativni, uslužni i strpljivi, prijavite se ovdje.

MOL Grupa je vodeća integrirana kompanija u međunarodnom poslovanju s naftom i plinom, s gotovo 30 000 zaposlenika i mrežom od preko 1700 prodajnih mjesta u 12 zemalja srednje i jugoistočne Europe objedinjenih u 8 različitih brendova. Traži kandidata za radno mjesto Poslovođe na Tifon benzinskim crpkama. Mjesto rada je grad Sinj. Ako imate SSS ili više, najmanje 2 godine iskustva te ste pouzdani, analitični i timski radnik, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close