Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju METRO, Ziegler, Gavrilović, Bipa, TMF Grupa…

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2017. u 13:08
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

TMF Grupa traži računovođu s mjestom rada u Luxemburgu. Kako bi se natjecali za ovaj posao potrebno je diploma ekonomskog fakulteta ili srodnih fakulteta povezanih s financijama. Radno iskustvo nije potrebno ali možebitno iskustvo može biti dodatni kapital. Potrebno je i znanje engleskog jezika, kako u komunikaciji tako i u pismu. Neki od zadataka ovog radnog mjesta su pripremanje financijskih izvještaja, te odgovornost za portfelje klijenta i njihovih odnosa. Ukoliko ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže osobu za radno mjesto Horeca Multidigital Managera. Osoba koja će obnašati ovaj posao aktivno će sudjelovati u stvaranju, razvoju i implementaciji marketinškog plana digitalnih poslovnih rješenja HoReCa kanala. Nadalje, osoba će biti odgovorna za sudjelovanje u razvoju i predlaganju strategije novih poslovnih rješenja te odgovornost za budžet. Brza prijava.

Ziegler Zagreb je tvrtka kćer matične firme Albert Ziegler GmbH iz Njemačke. Tvrtka se bavi projektiranjem, razvojem, izradom, popravcima i prodajom specijalnih vatrogasnih nadogradnji i opreme. Traže Projektanta elektroinženjera i to 3 izvršitelja. Neka od zaduženja uključuju izradu projektne dokumentacije, izradu vatrogasnog upravljanja, praćenje tijeka proizvodnje i dokumentiranje projekta. Potrebno je znanje kreiranja elektroshema te odgovornost prema zadacima a kandidat mora biti diplomirani inženjer ili prvostupnik elektrotehnike. Brza prijava.

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena je u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Traže više izvršitelja za sljedeća radnja mjesta: Tehnolog u proizvodnji, radnik u proizvodnji i radnik na održavanju. Mjesto rada je grad Petrinja. Radno mjesto 'Tehnologa u proizvodnji' podrazumijeva praćenje i snimanje tehnološkog procesa, dopune i promjene istih te sudjelovanje u izradi tehnološke dokumentacije. 'Radnik u proizvodnji' biti će zadužen za sudjelovanje u pripremu strojeva i repromaterijala te za održavanje higijene strojeva, alata i radnih površina. 'Radnik na održavanju' zadužen je za održavanje strojeva, podešavanje proizvodnih linija po nalogu proizvodnje te praćenje i evidentiranje rada strojeva. Brza prijava.

K&K ProVitrum traži Prodajnog menadžera za Jadransku regiju (Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju). Osoba će biti zadužena za prodaju alata i opreme za proizvodnju stakla za male i srednje tvrtke. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

BIPA je dio REWE grupe, koja sa više od 330.000 svojih zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Traže Pripravnika u odjelu tehnike i ekspanzije za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Mjesto rada je grad Zagreb. Neki od zadataka su arhiviranje dokumentacije i postojećih ponuda do prikupljanja i praćenja ponuda na tržištu i usporedbu istih. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Wollsdorf Components traži voditelja logistike u proizvodnji. Osoba će biti zadužena za suradnju sa proizvodnjom od organiziranja i planiranja proizvodnje do otpreme robe. Osoba se prima u stalni radni odnos na odrađeno vrijeme. Brza prijava.

PWU je jedna od vodećih tvrtki na području veleprodaje repromaterijala i opreme za grafičku industriju na području Hrvatske i zemljama u okruženju traže Referenta računovodstva i financija. Neka od zaduženja ovog radnog mjesta su izrada financijskih, statističkih, poreznih i svih zakonom propisanih izvještaja. Od kandidata se očekuje izražena sposobnost timskog rada, izražene analitičke vještine i preciznost u radu kao i predanost te proaktivnost na radnom mjestu. Prijavite se ovdje.

IDK Kleinjohann GmbH & Co. KG je projektant konstrukcija za konstruktivni inženjering s naglaskom na područje visokogradnje traže Projektanta konstrukcija / Statičara. Osoba će biti odgovorna za statičke proračune i statičko idejno planiranje armiranobetonskih i / ili čeličnih konstrukcija u visokogradnji. Opširnije o ovom radnom mjestu pročitajte ovdje.

Naton ljudski potencijali traže mlađeg računovođu. Klijent je internacionalna tvrtka iz domene marketinga i oglašavanja. Traženo iskustvo i kvalifikacije su knjiženje URA i IRA te pripremu dokumentacije za izvještaje. Potrebno je iskustvo rada u knjigovodstvu minimalno 2 godine. Aktivno znanje engleskog jezika i računalnih alata. Poslodavac nudi posao u centru Zagreba i plaću koja okvirno iznosi 6000 kuna. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close