Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Metro, Sberbank, Primark, Crvena Luka, Boxmark...

Foto: Igor Kralj / Pixsell Foto: Igor Kralj / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PRIMARK d.o.o. je stabilna i stalno rastuća tvrtka, osnovana 1997. godine, koja ima dvije djelatnosti: industrijsko označavanje/sljedivost te telematiku. Za područje označavanja u industriji - za program Telesis i Sealed Air, tvrtka traži Brand Managera. U opisu posla ističe se nuđenje i prodaja programa Telesis i Sealed Air na području Hrvatske, kao i organizacija prodajnih aktivnosti na području BiH (naći agenta) za program Telesis. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Banka je trenutno u potrazi za Savjetnikom za transakcije za poslovnicu u Puli. Odgovornosti uključuju financijske transakcije klijenata Banke – uplate i isplate, otvaranje računa, poslovi mjenjačnice, devizne doznake za fizičke i pravne osobe, ažuriranje promjena po računu, isplate gotovinskih kredita, blokade i deblokade računa, zaprimanje ili unos NKS naloga, isplate čekova, obrada općih uplatnica. Cijeli oglas pročitajte ovdje.

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Za radno mjesto na Krku kompanija traži Voditelja maloprodajnog salona (m/ž). Posao se između ostalog sastoji od organiziranja rada MP salona na području Krka u skladu s prihvaćenom poslovnom politikom. Za prijavu je potrebno minimalno 2 godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima maloprodaje namještaja ili sličnih artikala. Opširnije pronađite ovdje.

Crvena Luka Hotel & Resort, jedinstveni resort na Jadranskoj obali, traži motivirane pojedince spremne na poslovne izazove. U oglasu su tri radna mjesta: Konobar "a la carte" (m/ž) koji će sa najmanje tri godine radnog iskustva gostima biti na raspolaganju, Barmen (m/ž) koji ima sposobnost kombinirati razne vrste pića i Menadžer (m/ž) koji će biti odgovoran za poslovanje restorana i barova unutar resorta. Brzu prijavu ispunite ovdje.

METRO Cash & Carry u Hrvatskoj je prisutan od 2001. godine sa dosad otvorenih 8 veleprodajnih centara, u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Puli te više od 1.200 zaposlenih u Hrvatskoj i značajnom ulogom na tržištu.  Trenutno se traži Asistent u veleprodajnom centru - Kaštela. Posao između ostalog uključuje administrativnu i komunikacijska podrška vezana za kupce, a Metro traži osobe s ambicijom, kreativnošću, proaktivnošću i iskrenom željom za izvrsnošću i napredovanjem. Opširnije potražite ovdje.

Accenture Technology Solutions zapošljava tehnološke entuzijaste koji se fokusiraju na razvoj aplikacija, sustava administracije rada i održavanja softvera koji pruža praktične programe i tehnologiju implementacija. Kandidati koji se prijave trebaju imati 2-3 godine iskustva u razvoju kompleksnih Java/JEE rješenja, a upoznati su i sa OOP standardima i UML-om. Radno mjesto Java / J2EE Developer (m/ž)  je u Bratislavi, a tvrtka nudi paket financijskih kompenzacija i benefita.  Opširnije potražite ovdje.

Boxmark kao uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima traži Asistenta Uprave za mjesto rada u Trnovcu Bartolovečkom. Radni zadaci koji se očekuju su pružanje potpore Upravi, odrađivanje operativnih i strateških zadataka, praćenje implementacija svih zakonskih propisa u poslovanje tvrtke, i sl. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao su VSS ekonomskog ili tehničkog smjera, obavezno aktivno znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu... Brzu prijavu ispunite ovdje.

Strabag zapošljava Controlling Engineera (m/ž) za njihov ured u Zagrebu. Posao uključuje kontrolu i upravljanje projektima u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Kosovu, tehničke kontrole, mjesečne procjene poslovanja, kao i potporu voditeljima timova u donošenju odluka. Za prijavu je potrebno minimalno tri godine iskustva u izgradnji, te obavezno znanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

Proakustik je u potrazi za Web dizajnerom (m/ž). Od znanja i kvalifikacija potrebno je iskustvo na poslovima web dizajna i dobro poznavanje rada na računalu. Tvrtka nudi rad na određeno s tendencijom na neodređeno. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Zbog kontinuiranog širenja, Lush traži Predstavnika korisničke podrške (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuju vas razgovori sa klijentima, prodajnim menadžerima i timovima, a sve s ciljem pružanja najviših standardi usluga. Za ovaj posao potrebne su izvrsne komunikacijske vještine u španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku, kao i spremnost na izazove, s obzirom da posao nije "miran". Mogućnost napretka je velika. Opširnije potražite ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!