Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Merkur osiguranje, Excel Computers, RideCar, Auro Domus, Strabag…

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2018. u 12:55
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Merkur osiguranje u Republici Hrvatskoj uspješno posluje već 20 godina. Traže Stručnog suradnika u informacijskim tehnologijama. Osoba je zadužena za održavanje i instalaciju hardvera i softvera te uklanjanje kvarova. Ako imate visoku stručnu spremu iz područja informatičke tehnologije, znanje engleskog jezika te najmanje 1 godinu radnog iskustva u informacijskim tehnologijama, prijavite se ovdje.

Tvrtka RideCar nudi usluge kratkoročnog i dugoročnog najma vozila, najmove vozila s vozačem te upravljanje voznim parkom i fleet management. Trenutno imaju otvoreno čak 11 natječaja unutar tvrtke i to na području Zagreba, Pule, Rijeke, Splita, Zadra i Dubrovnika. Trenutno traže Dispečera, Car jockeya, Vozača, Referenta, Voditelja poslovnice, Voditelja regije za područje Zagreba, Istre i Kvarnera, Referenta u Rezervacijskom Centru, Pricing agenta, Djelatnika u Call Centru te Voditelja projekta. Opširnije o uvjetima prijave i samim poslovima pročitajte ovdje.

Excel Computers za stručno osposobljavanje traži Asistenta voditelja prodaje koji će biti zadužen za telefonski follow up u marketinškim kampanjama, ažurno praćenje i evidentiranje prodajnog procesa putem CRM sustava, ugovaranje i provođenje sastanaka s potencijalnim korisnicima poslovno-informacijskog sustava Pantheon, ugovaranje poslova. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Auro domus traži Asistenta u računovodstvu. Neki od zadataka ovog radnog mjesta podrazumjevaju poslove vezane za ulazni i izlazni račun, knjiženje, kontrola i nadzor kao i obračun plaća, honorara, putnih naloga i slično. Osoba se prima u stalni radni odnos sa stimulativnim primanjima. Brza prijava.

Katarina Line zapošjlava Komercijalistu u turističkoj agenciji. Kandidat mora imati završen ekonomski smjer te određeno iskustvo rada u turizmu. Također je potrebno znanje englesmkog i njemačkog jezika. Prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži Referenta u odjelu osiguranja. Neki od zadataka ovog radnog mjesta su savjetovanje u području osiguranja imovine, tehničkog osiguranja i auto odgovornosti, briga o postojećim okvirnim ugovorima, provođenje natječaja te sudjelovanje na projektima optimizacije procesa rada. Ukoliko ste zainteresirani, prijaviti se možete ovdje.

Tvrtka Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja. Traže osobu za radno mjesto laboratorijskog tehničara s mjestom rada u gradu Zagrebu. Za uspješno obavljanje poslova ovog radnog mjesta potrebno je imati završeno srednješkolsko obrazovanje farmaceutskog, zdravstveno laboratorijskog, kemijskog ili ekološkog smjera. Poželjno je iskustvo na navedenim poslovima, a neophodno je poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Brza prijava.

Manpower za svog klijenta koja se bavi proizvodnjom i distribucijom aluminijskih ulaznih vrata, traži Inženjera za rad u uredu. U opisu posla kandidat mora poznavati rad u Solidworksu i CAM-u, razradu posebnih modela prema narudžbi kupca te pripremu radnih naloga za proizvodnju. Brza prijava.

Addeco za svog klijenta traži Refernta u odjelu brige o korisnicima putem društvenih mreža sa radnim mjestom u gradu Rijeci. Nakon edukacije u trajanju od dva mjeseca, zaposlenik je spreman za odgovaranje na upite korisnika iz Italije putem društvenih medija. Osoba mora imati odlično znanje talijanskog jezika u govoru i pismu. Brza prijava.

Dekra zapošljavanje za klijenta Voditelja IT podrške. Osoba će biti zadužena za razvoj, održavanje i nadzor ICT funkcije, izrade procedura i administrativno praćenje poslovanja, vođenje tima te kontinuirano unapređivanje IT procesa. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close