Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju McDonald’s, Eko Taxi, HAVC, Importanne Centar, Flame Spray Croatia

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2018. u 11:30
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetnika/cu. Ako želite stimulativnu plaću, rad s vodećim svjetskim odvjetničkim društvima i u poticajnoj sredini, prijavite se ovdje.

Eko Taxi je u potrazi za Kontrolorom dnevnog obračuna u gradu Zagrebu. Osobe će biti zadužena za preuzimanje dnevnog utrška, a uz plaću tvrtka nudi mogućnost dodatnog primanja. Brza prijava.

Importanne Centar traži Stručnog suradnika za marketing. Traži se osmišljavanje, planiranje i realizacija marketinških projekata, upravljanje komunikacijom preko društvenih mreža te pripremu i osmišljavanje promotivnih materijala. Ako imate minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, prijavite se ovdje.

Kompanija Flame Spray Croatia traži osobu za radno mjesto glavnog računovođe. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Posao.hr za svog klijenta traži 'Tehnical Project Managera'. Opširnije o uvjetima i načinu prijave saznajte ovdje.

Cammeo je u potrazi za Administratorom s radnim mjestom u gradu Puli. Primarna odgovornost ove pozicije je potpora svih back office aktivnosti kao i podrška u realizaciji procesa ljudskih resursa i aktivnosti za zaposlenike. Ako imate visoko razvijene organizacijske i analitičke vještine, prijavite se na oglas.

HAVC traži Višeg upravnog savjetnika u odjelu za pravne poslove. Kandidat će biti zadužena za samostalno vođenje upravnih postupaka, rješavanje po zahtjevima za financijske poticaje te će sudjelovati u izradi nacrta prijedloga pravnih akata vezanih za provođenje Programa državne potpore. Osoba se prima u stalni radni odnos, a o uvjetima zaposlenja opširnije pročitajte ovdje.

Rotometal alati d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i partner Hoffmann Group, vodećeg europskog proizvođača i trgovca industrijskog alata za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Traže nekoliko djelatnika na poziciji Prodajnog predstavnika. Osoba će raditi kao prodajni predstavnik u prodaji industrijskog alata, pronalaženje novih i obrada postojećih kupaca. Brza prijava.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Traže osobu za radno mjesto Visual Merchandiser. Osoba će biti zadužena za pozicioniranje prodajnog asortimana u skladu sa smjernicama kompanije te stalnu brigu oko vizualnog identiteta prodavaonice. Brza prijava.

McDonald's zapošljava 5 radnika u restoranu u Rijeci. Osoba će biti zadužena za posluživanje i pripremu hrane te bazično čišćenje. Ako želiš raditi u poticajnom okruženju uz mogućnost napredovanja, prijavi se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close