Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju M San Grupa, JYSK, Tepih centar, Strabag, Hotel Phoenix…

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2017. u 10:40
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

M SAN Grupa d.d. Je najveći distributer IT opreme na području jugoistočne Europe. Ukoliko želite postati dio njihovog tima, prijavite se za radno mjesto Key Account managera / Trader (vanjska tržišta). Za ovo radno mjesto morate imati 3 godine iskustva u prodaji na tržištima izvan HR, znanje nekoliko stranih jezika te napredno korištenje računala i poslovnih aplikacija. Ako ste zainteresirani prijavite se ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobe za nekoliko različitih poslovnih jedinica. U potrazi su za prodavačem / skladištarem, Voditeljem prodavaonice, Zamjenikom voditelja prodavaonice, Voditelj logistike u prodavaonici te prodavačem. Osim spomenutih radnih mjesta, zapošljavaju i na poziciji Voditelja prodavaonice – Trainee. Navedena radna mjesta traže se diljem Hrvatske. Detalje oko prijave i uvjeta svakog pojedinog posla, možete pronaći ovdje.

INTENDA NET je brzorastuća IT tvrtka iz Zagreba koja se bavi razvojem vlastitih softverskih rješenja. Radi proširenja poslovanja traže osobu za radno mjesto Senior android razvojnog inženjera. Kandidat će biti zadužen za samostalno i timsko analiziranje potreba za novim proizvodima poslodavaca, pisanje programa, otklanjanje nedostataka te kontroliranje funkcionalnosti programa. Brza prijava.

Tvrtka Aluflexpack novi d.o.o. traži Komercijalistu – Odjel podrške kupcima. Mjesto rada je grad Zadar. Osoba će biti odgovorna za praćenje i koordinaciju narudžbi prema zahtjevu kupca, fakturiranje, praćenje razine zalihe gotovih proizvoda te proaktivni kontakt s kupcima. Kandidat mora imati SSS/VŠS i što je poželjno ekonomskog smjera. Radno iskustvo nije potrebno ali je prednost ukoliko ga ima. Poznavanje principa rada u logistici ili koordinaciji u odjelu prodaje. Opširnije o poslu i kako se prijaviti, pročitajte ovdje.

S.P. Sanitarije traži Terenskog komercijalistu za područje cijele Hrvatske. Predmet ponude i prodaje su električni bojleri, oprema za centralno grijanje te program električnih grijalica i konvektora. Ako želite stalan i dinamičan posao u uspješnoj firmi, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja, prijavite se ovdje. Brza prijava.

Hotel Phoenix traži Menadžera za prodaju i promociju hotelskih proizvoda. Osoba će biti zadužena za prodaju i promociju banketnih svečanosti, kreiranje proizvoda i njihove promocije na tržištu uključujući krstitke, pričesti. Krizme, rođendani i slične manifestacije. Promociju na društvenim mrežama te komunikacija s potencijalnim klijentima te izrade ponuda i ugovaranje. Brza prijava.

Dekra, agencija za zapošljavanje za svog klijenta Weidmann International Corporation traži osobe za dva radna mjesta Knjigovođe. Ako imate diplomu te minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te znate pričati i pisati na engleskom i njemačkom jeziku, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži osobu za rad 'IT-Service Desku'. Zaduženi ste za nesmetano funkcioniranje IT sustava, prvu razinu podrške skupini korisnika u Austriji i Njemačkoj. Više informacija o oglasu pročitajte ovdje.

Tepih Centar d.o.o. je tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu, nudi širok izbor podnih obloga: tepiha, tapisona, staza, PVC podova, laminata, gazišta, kupaonskih garnitura i pribora traži 2 Majstora podopolagača. Kandidati moraju imati minimalno 5 godina radnog iskustva u samostalnim podopolagačkim poslovima svih vrsta kao i činjenica da moraju biti spretni, marljivi i dinamični. Očekivana plaća za ovaj posao iznosi između 7.500 i 10.000 kuna. Ukoliko ste zainteresirani za rad u dinamičkoj, poticajnoj radnoj okolini, prijavite se ovdje.

Kruna 2011 d.o.o je uvoznik i distributer renomiranih marki satova i nakita traži Prodavača. Ako ste komunikativni, stručni i smislom za prodaju, idealni ste kandidat za ovaj posao. Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close