Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju KIK, Galileo, AgroFructus, Coface, AVAG Holding…

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2016. u 11:55
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

AgroFructus Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju sa svježim i prerađenim voćem i povrćem, oglašava natječaj za radno mjesto: Rukovoditelj HORECA kanala prodaje (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, a posao se sastoji od organizacije i operativnog ustrojavanja i razvoja HoReCa kanala prodaje. Imate li VSS društvenog smjera, te minimalno 4 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.

C Automobil Import zapošljava Zone Managera (m/ž). U opisu posla izdvaja se obilazak i animacija ovlaštenih distributera u zadanoj regiji unutar RH s ciljem ostvarenja komercijalnih rezultata – rad je na neodređeno uz uvjet probnog rada od 6 mjeseci. Idealan kandidat trebao bi biti fleksibilan, mobilan i komercijalno orijentiran te biti sposoban funkcionirati pod pritiskom. Opširnije potražite ovdje.

Aluflexpack traži stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena. Trenutno se traže Poslovođe (m/ž) za radno mjesto u Drnišu. Poslovođa rukovodi procesom proizvodnje u smjeni, organizira prioritete prema strojevima sa svim raspoloživim radnicima i ostalim resursima, a vodi i nadzor o kvaliteti proizvoda (lakiranja, ekstruzije i tiska) i rokovima izrade. Tvrtka nudi izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja te profesionalni i osoban razvoj. Opširnije pronađite ovdje.

KIK je diljem Europe vodeći u prodaji na području tekstila i Non-Food artikala. Za središnji ured u Hrvatskoj traže: Djelatnika/-icu u odjelu koordinacije trgovina, poslovni/-a tajnik/-ca direktora za mjesto rada: Jablanovec, Zaprešić (Westgate Shopping City). Od radnih zadataka ističe se pouzdana potpora odjelu prodaje te administrativni i ostali organizacijski zadaci vezani uz vođenje uredskog poslovanja. Od uvjeta potrebna je minimalno SSS, kao i izvrsno poznavanje njemačkog i hrvatskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pronađite ovdje.

Galileo zapošljava Voditelja trgovine (m/ž) u Dubrovniku. Vaša odgovornost je za uspješnost rada prodajnog tima u trgovini, kao i za ostvarenje postavljenih prodajnih ciljeva. Za prijavu je potrebna SSS, te 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Zanima li vas rad u uspješnoj tvrtki, te visoka razina samostalnosti i odgovornosti, ovdje ispunite brzu prijavu.

Dekra zapošljavanje za klijenta Konica Minolta traži Internog IT konzultanta (m/ž) za područje Zagreba. Odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju analize ključnih zahtjeva, pripremu dizajna za vanjske programere, testiranje novih funkcionalnosti i sl. Za prijavu je potrebna VSS u informacijskim tehnologijama/ekonomiji, komunikativnost, te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pročitajte ovdje.

AVAG Holding za svoju centralu u njemačkom Augsburgu traži Kupca rabljenih vozila (m/ž) za odredišne zemlje Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. Glavna zadaća je kupnja rabljenih vozila za klijente, te kontrola procesa nabave i koordinacije isporuke i količine vozila. Vrlo je važna spremnost na putovanja, te vozačka dozvola B kategorije. Za prijavu je poželjno iskustvo u autoindustriji, a preduvjet je i sigurna komunikacija na njemačkom i hrvatskom jeziku. Opširnije pronađite ovdje.

Renomirana europska financijska tvrtka Exclusive Change d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu oglašava zbog povećanja obima poslovanja slobodno radno mjesto Pravnika/ce. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje trgovačkog i radnog prava, te radno iskustvo minimalno 1 godine nakon položenog pravosudnog ispita. Tvrtka nudi priliku za dokazivanje, slobodu odlučivanja te odgovornost i zasluge za uspjeh. Opširnije pronađite ovdje.

Hill International za klijenta Rofix objavio je oglas za radno mjesto:  Programer ERP – Navision (m/ž). Na ovom poslu ćete biti odgovorni za sljedeće zadatke: Razvoj postojećih ERP sustava Navision, tehnička podrška za Navision, međunarodna podrška za Navision korisnike, rad s vanjskim partnerima i sl. Poželjno je i iskustvo kao programer za Microsoft Dynamics NAV. Opširnije pronađite ovdje.

Coface zapošljava Administrator/icu u odjelu boniteta. U opisu radnog mjesta izdvaja se samostalno obavljanje ažuriranja osnovnih informacija o svim registriranim tvrtkama i subjektima u RH i u okruženju (Bosna i Hercegovina, Kosovo), unos službeno objavljenih ili dostavljenih financijskih izvještaja od strane subjekata u bazu, i sl. Mogućnost zapošljavanja je na neodređeno nakon isteka roka od 6 mjeseci.
Brzu prijavu ispunite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close