Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Kaufland, Philips, Pliva, Le Méridien, Falkensteiner…

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2017. u 11:46
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Kaufland zapošljava Rukovoditelja sektora Izgradnja i opremanje (m/ž) – poslovno područje Izgradnja i opremanje. Zadaci ovog radnog mjesta uključuju osobnu, financijsku i stručnu odgovornost za poslovno područje. Također ste odgovorni za provođenje internacionalnih i nacionalnih propisa poduzeća i realizaciju novogradnje, reorganizacije i preuređenja u skladu s pravilima poslovanja i zakonskim odredbama. Radno mjesto je u Zagrebu. Opširnije pronađite ovdje.

Teleperformance Greece zapošljava Predstavnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) za rad u Grčkoj. Kompanija nudi konkurentnu mjesečnu plaću, međunarodno moderno radno okruženje, mogućnost razvoja karijere, i sl. Glavna zadaća ovog radnog mjesta je riješiti brige klijenata na profesionalan i učinkovit način. Opširnije potražite ovdje.

top itservices AG traži Strojarskog servisera (m/ž). U opisu zadataka ističe se puštanje u pogon strojeva u Njemačkoj i na mnogim europskim destinacijama. Također, radi se o izvođenju popravaka i servisiranja na licu mjesta. Ova tvrtka se predstavlja kao profesionalan partner koji može ponuditi zanimljive mogućnosti i dugoročne izglede za daljnju karijeru. Opširnije potražite ovdje.

Philips je objavio oglas za radno mjesto "Junior Marketing Manager Mother & Child Care" za područje regije. Glavne odgovornosti ove pozicije sastoje se od razvijanja strategije i razvijanja snažnog razumijevanja potrošača, kao i razvijanje znanja o tržištu i uvidu potrošača. Za prijavu je potreban sveučilišni stupanj, te minimalno dvije godine iskustva rada u marketingu. Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava Stručnjaka za stabilnost (m/ž). Kao član tima, osoba će biti odgovorna za organiziranje, koordiniranje i unapređenje rada na upravljanju stabilitetnim uzorcima, te nadzor i održavanje prostora i opreme. Kao uvjeti ističu se VSS ili minimalno 300 ECTS – kemija, kemijska tehnologija, farmacija, biotehnologija. Link za prijavu nalazi se ovdje.

KING ICT traži više djelatnika sa relevantnim radnim iskustvom za radno mjesto poslovni analitičar u Sektoru softverskih rješenja. Poslovni analitičar u SCRUM razvojnom timu ima odgovornu ulogu Product Owner-a – dubinski se upoznaje sa obuhvatom projekta, poslovnom domenom i elementima sustava koje je potrebno razviti po zahtjevima klijenta. Uvjeti su VSS informatičkog ili srodnog područja, te minimalno 2 godine radnog iskustva. Opširnije potražite ovdje.

Le Méridien Lav, Split, dio Marriott International lanca hotela, zapošljava Referenta rezervacija (m/ž). Hotel traži odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe s iskustvom od najmanje 1 godine na poslovima recepcije i/ili rezervacija, odličnim znanjem 2 strana jezika, od kojih je jedan engleski, i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Poznavanje Opera PMS sustava smatrat će se prednošću. Opširnije potražite ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences / Bora Tours zapošljava Turističkog predstavnika agencije – Bora Tours d.o.o. sa mjestom rada na Punatu. Posao se sastoji od prodaje izleta hotelskim gostima, organizacije transfera za hotelske goste, informiranja gostiju hotela, te odgovaranje na njihova pitanja. Očekuje se znanje minimalno dva strana jezika, znanje njemačkog jezika je prednost. Prijavite se ovdje.

BIPA zapošljava Senior specijalista za marketing (m/ž) sa mjestom rada u Zagrebu. Glavni zadaci biti će odgovornost za razvoj letka u skladu s planom oglašavanja, implementacija medija planova, organizacija distribucije letaka te kontrola kvalitete distribucije i analiza učinkovitosti oglašavanja. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim pozicijama u FMCG segmentu. Opširnije potražite ovdje.

Mystery Eyes je agencija za pružanje usluge mystery shoppinga odnosno tajnog kupovanja. Tajni kupci su prethodno educirani djelatnici koji se na zahtjev određenog poduzeća pretvaraju da su potencijalni i redovni kupci. Oni pritom prema unaprijed definiranim kriterijima detaljno i objektivno mjere kvalitetu usluge tog poduzeća i/ili njegovih konkurenata s ciljem njezina poboljšanja te nakon toga na odgovarajući način izvještavaju o svom iskustvu na usporediv i konzistentan način. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close