Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Jysk, Kaufland, KIK, PBZ, Alstom, Lareto…

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2016. u 11:10
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Jysk zapošljava Vođu tima na Help desku (m/ž) čija će glavna odgovornost biti pružanje podrške svim trgovinama i uredima u sustavu. Također, potrebno je i educirati osoblje, kao i razvijati administrativne procedure. Ako imate dokazano radno iskustvo u vođenju timova, te iskustvo u koordinaciji projekata, ovo bi mogao biti posao za vas. Jysk nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Opširnije pronađite ovdje.

PWU je jedna od vodećih tvrtki na području veleprodaje repromaterijala i opreme za grafičku industriju na području Hrvatske i zemljama u okruženju, a trenutno zapošljavaju Voditelja financija (m/ž) za posao u Zagrebu. U opisu posla izdvajaju se analitika i kontroling, planiranje financijskih tokova,  izrada financijskih, statističkih, poreznih i svih zakonom propisanih izvještaja, i dr. Opširnije pronađite ovdje.

PressGlass za rad u tvornici u Varaždinu traži kandidate za radno mjesto: Stručnjak za realizaciju narudžbi (m/ž). Zaposlena osoba biti će odgovorna za realizaciju narudžbi od hrvatskih i stranih klijenata, te koordinaciju aktivnosti u području realizacije zahtjeva od klijenata. Od kandidata se očekuje VŠS/VSS ili apsolvent tehničkog smjera, te jako dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Alstom Croatia traži Inženjera mehaničkih sistema (m/ž) koji će integrirati mehaničku opremu GT/ST generatora, te će biti odgovoran za dimenzioniranje, specifikacije i odabir nove strojne opreme. Ako ste prvostupnik ili imate "master stupanj" u strojarstvu, posjedujete analitičke vještine rješavanja problema, imate strukturirani i neovisni radni stil i potrebno radno iskustvo na ovakvim poslovima, ovdje pročitajte opširnije i prijavite se za posao.

Kaufland je u potrazi za Voditeljem projekta za Izgradnju (m/ž). Na ovome radnom mjestu odgovorni ste za suradnju s projektantskim uredima u svim fazama razvoja projekata te koordinaciju građevinarskih radova. Vaši su zadaci također provođenje natječaja za odabir sudionika u građenju te organizacija i kontrola kvalitete u sklopu radova na održavanju objekata. Opširnije pronađite ovdje.

Privredna banka Zagreb s ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga traži više ambicioznih i motiviranih osoba zainteresirane za izazovni korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji na radnim mjestima: Programer / projektant (ž/m). Odgovornosti radnog mjesta su izgradnja i održavanje programskih (softverskih) rješenja na tehnički podržanim platformama i u višeslojnom okruženju. Posao obuhvaća podršku održavanju produkcijskih sustava i podršku razvoju i implementaciji SW proizvoda i usluga te izradu funkcionalnih i programskih specifikacija za aplikacije. Opširnije potražite ovdje.

Lareto Grupa traži samostalnog prodajnog predstavnika gastro programa (m/ž) na području Zadra i okolice. Očekuje se minimalno SSS, poznavanje MS Office aplikacija, iskustvo na istim ili sličnim poslovima (poslovima prodajnog predstavnika u HoReCa kanalu), znanje raznovrsnosti namirnica svih porijekla, i dr. Buduće članove tima očekuje rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini. Opširnije pronađite ovdje.

KIK traži voditelja u odjelu računovodstva (m/ž) za novoosnovanu tvrtku kćer u Italiji (okolica Venecije). U opisu posla ističe se uspostavljanje, a nadalje i vođenje računovodstva tvrtke kćeri te izrada mjesečnih kao i godišnjih izvješća što obuhvaća mnoge radne zadatke. Tvrtka nudi primanja koja su primjerena  radnim zadacima i ostale atraktivne pogodnosti u obliku daljnjeg usavršavanja. Uključeno je i šestomjesečno uvođenje u posao u europskoj centrali u Njemačkoj. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Hill International za klijenta S.C. Johnson traži Suradnika u analizi prodaje (m/ž). Glavna odgovornost ovog radnog mjesta je potpora hrvatskom timu u praćenju prodaje i tržišnih udjela u radnom području čime se osigurava profitabilan rast poslovanja i daljnje utvrđivanje kapitala. Prijaviti se mogu osobe sa diplomom ekonomista ili poslovne administracije sa naglaskom na prodaju i marketing. Također je potrebno poznavanje engleskog i potpuna mobilnost. Opširnije potražite ovdje.

Ako vas motivira izazov, inspirira vas postizanje zajedničkih ciljeva i posvećeni ste izvanrednim postignućima, javite se na poziv Sberbanke u natječaju za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje 'Rad, staž i prijevoz' za radno mjesto: Suradnik za podršku u poslovanju s malim i srednjim poduzetnicima – pripravnik (m/ž) – radno mjesto u splitu – 1 izvršitelj. U obzir dolaze kandidati prijavljeni na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u minimalnom trajanju od 30 dana. Opširnije pronađite ovdje. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close