Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Greyp Bikes, PBZ, General Electric, Pliva, Sberbank…

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2017. u 13:44
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Greyp Bikes zapošljava Front-End web developera (m/ž) zaposlenog  na sustavu koji će u potpunosti revolucionirati način interakcije čovjeka s biciklima. Glavna zadaća ovog radnog mjesta je implementacija sustava prema definiranim zahtjevima, a od kandidata se očekuje iskustvo u JavaScript-u, HTML-u, CSS-u i sl. Kompanija nudi fleksibilno radno vrijeme i tim stručnjaka s kojima ćete surađivati. Opširnije pronađite ovdje.

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je oglas za radno mjesto: Sistem inženjer (ž/m) za Big Data područje. Odgovornosti radnog mjesta su sistemska podrška razvoju i implementaciji SW proizvoda i usluga iz Big Data područja, primjena i održavanje ostale sistemske infrastrukture bazirane na Linux operacijskim sustavima, te optimizacija i nadzor kapaciteta i performansi informacijskog sustava Banke. Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Opširnije potražite ovdje.

Lasselsberger-Knauf za tvornicu u Hrvatskoj traži Komercijalno-tehničkog savjetnika za prodajno područje srednje Dalmacije. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS/VSS građevinskog ili ekonomskog smjera, kao i minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prednost imaju kandidati sa prebivalištem na području Zadarske i Šibensko-kninske županije, a tvrtka nudi rad i profesionalni razvoj u međunarodnoj tvrtki. Brzu prijavu ispunite ovdje.

IDK zapošljava Senior Project kontrolera (m/ž) za upravljanje projektima na području graditeljstva. Radi se o izazovnom poslu u kojem ćete pružati podršku motiviranom timu, a i kontrolirat ćete tranzicijske procese građevinskih projekata u Njemačkoj i Hrvatskoj. Osim stručne izobrazbe, potrebno je i najmanje 10 godina profesionalnog iskustva na sličnim poslovima. Ako ste skloni timskom radu, i zanima vas ova pozicija, prijavite se ovdje.

ASBIS zbog razvoja poslovanja na hrvatskom tržištu zapošljava Product line managera PC. Zaposlenik će preuzeti obvezu za prodaju i nabavu IT proizvoda, te sklapanje i održavanje dobrih odnosa sa partnerima i dobavljačima. Idealan kandidat treba imati minimalno pet godina iskustva u distribuciji poslovanja IT industrije, spospobnost za razvijanje i održavanje poslovnih odnosa, kao i zainteresiranost za nove tehnologije. Opširnije potražite ovdje.

General Electric je objavio radno mjesto: Mechanical Design Engineer u PS Gas PL Engineeringu (m/ž). Radi se o tehnički izazovnom i uzbudljivom radnom mjestu, a traži se kandidat koji posjeduje solidna iskustva u mehaničkom dizajnu za plinske turbine i kompresore. Osim tehničkih vještina za ovo radno mjesto, potrebno je i dobro poznavanje projektnih procesa i IT-a, te jake usmene i pismene komunikacijske vještine. Radno mjesto je u Karlovcu, a opširnije potražite ovdje.

Ako ste spremni na nove izazove u karijeri, pridružite se GTV timu na radnom mjestu: Junior Customer Support Specialist (m/ž), sa mjestom rada u Mađarskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj. Zaposlenik će biti odgovoran za upravljanje i razvoj odnosa s klijentima, povećavanje prodaje i sl. Za prijavu je potrebno vrlo dobro znanje engleskog, te mađarskog, rumunjskog ili bugarskog jezika. Kompanija nudi stabilan ugovor o radu. Opširnije pronađite ovdje.

PLIVA Hrvatska zapošljava Inženjera strojarskog održavanja (m/ž). U timu Održavanja proizvodnje, Operacije Hrvatska, zaposlnik će biti odgovoran za strojarsko održavanje opreme, proizvodnih linija i objekata, te izradu planova održavanja, te realizaciju aktivnosti održavanja i praćenje realizacije planova. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS bodova – strojarstvo, te odlično znanje engleskog jezika. Link za prijavu je ovdje.

Sberbank objavljuje otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje 'Rad, staž i prijevoz' za dva radna mjesta u Zagrebu: Suradnik za kreditnu analizu – pripravnik (m/ž) – 2 izvršitelja. Odgovornost uključuje unos financijskih izvješća u odgovarajući alat za kreditnu analizu i rating sustav, a idealan profil je VŠS / VSS (Bacc / Mag) ekonomskog usmjerenja, smjer Računovodstvo, Financije ili Plan i analiza. Opširnije potražite ovdje.

Schindler za podružnicu u Hrvatskoj traži Installation Managera (m/ž). Scrha ovog položaja je  je voditi projekte u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u skladu sa standardima i normama. Zaposlenik koordinira razvoj i izvođenje svih radova, te optimizira rad-grupe, kao i alate i sredstva za postizanje ciljeva. Za prijavu je potrebno minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim poslovima, kao i pregovaračke vještine. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close