Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Gavrilović, Pfizer, KIK, Pliva, Fidelta, Valamar…

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2018. u 14:03
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Pfizer je objavio oglas za radno mjesto "Public Affairs and Policy Manager Adriatic" (m/ž) na području Beograda, Ljubljane i Zagreba. Zadaća ovog radnog mjesta je osigurati strateško i operativno vodstvo kako bi uspjelo provođenje svih planova javnih poslova, te vođenje komunikacijskih strategija diljem Jadrana. Opširnije potražite ovdje.

KIK zapošljava "Online Marketing Managera International" (m/ž). Posao uključuje koordinaciju projekata i međusobnih kampanja s  nacionalnim tvrtkama, analizu i izradu izvješća, te nadzor web stranica i online marketinških kanala u inozemstvu. Za posao u ugodnom okruženju prijavite se ovdje.

Pliva Hrvatska zapošljava Analitičara (m/ž). Kao član tima Kontrole kvalitete, sudjelovat ćete u razvoju metoda i kontroli kvalitete farmaceutskih proizvoda te ćete biti odgovorni za analitičku podršku. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS – kemija, kemijska tehnologija, farmacija, biotehnologija, a poželjno je i radno iskustvo u razvoju analitičkih metoda. Opširnije potražite ovdje.

Fidelta traži Sistem inženjera (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslovi radnog mjesta obuhvaćaju pružanje tehničke podrške korisnicima, instalaciju, administracija i održavanje cjelokupnog informacijskog sustava društva, i dr. Za uspješno obavljanje navedenih poslova potrebno je imati minimalno 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

cip Marketing GmbH zapošljava Stručnjaka u maloprodaji (m/ž) za Adidas kao klijenta. Glavni dio posla odvija se na terenu, a traže se osobe s velikom strašću prema sportu i entuzijazmom. Opširnije potražite ovdje.

Hoteli Novi traže visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi koje su orijentirane prema gostu. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Naziv radnog mjesta je Materijalni knjigovođa (m/ž). Opširnije potražite ovdje.

Odvjetničko društvo Borić & partneri zapošljavaju Prevoditelja / Prevoditeljicu za njemački jezik. Ako raspolažete odličnim znanjem njemačkog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Opširnije pronađite ovdje.

Medtronic zapošljava Specijalista za marketing (m/ž). Glavna zadaća ovog radnog mjesta je doprinosi uspostavi vizija, strategije i godišnjih ciljeva i ciljeva poslovanja. Za prijavu je potrebna sveučilišna diploma i najmanje pet godina iskustva na sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

Valamar Riviera zapošljava Suradnika za odnose s gostima (m/ž) na području Poreča i Rabca, te na otocima Krk i Rab. Radi se o promociji, prodaji i naplati izleta, turističkih atrakcija, tailor-made tura, suvenira i ostalih usluga. Za prijavu je potrebno SSS/VŠS/VSS (prednost ekonomsko ili hotelijersko usmjerenje), te minimalno 1 godina iskustva na sličnim poslovima u turističkoj i drugim uslužnim djelatnostima. Opširnije potražite ovdje.

Gavrilović zapošljava Tehnologa u proizvodnji (m/ž) za radno mjesto u Petrinji. U opisu posla izdvaja se praćenje i snimanje tehnološkog procesa, dopune i promjene istih, te sudjelovanje u izradi tehnološke dokumentacije, sudjelovanje u izvršenju plana proizvodnje i razvoju novih proizvoda, kao i kontrola svih tehnoloških parametara. Opširnije potražite ovdje.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close