Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Franck, Grawe, Pet centar, Kaiser putovanja, Bajkmont…

Autor: Poslovni.hr , 16. veljača 2017. u 10:18
Arhivska fotografija: Grgur Žućko / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

CARWIZ rent-a-car otvara svoja vrata, kao i vrata svojih automobila, te vam nudi posao u iskusnom, energičnom, mladom i pozitivnom timu s mogućnošću razvijanja poslovnih potencijala i sposobnosti. Direktor odjela logistike (m/ž) biti će zadužen za organizaciju, postavljanje strategija i osmišljavanje cjelokupnog toka aktivnosti car control-a i logistike, te biti odgovorna izravno Upravi. Osoba će imati vlastiti tim suradnika, voditi ih i nadgledati njihov rad. Opširnije pronađite ovdje.

Pridružite se kompaniji Franck d.d. i uspješnom timu Istraživanja i razvoja na poslovnoj poziciji: Tehnolog razvoja (m/ž). Osnovne odgovornosti su planiranje i osmišljavanje novih, proizvoda i kategorija, te unapređenje postojećih proizvoda u skladu s planovima razvoja kategorija. Tvrtka nudi rad u dinamičnom i inovativnom okruženju, a od vas se očekuje VSS iz područja prehrambene tehnologije/ biotehnologije/ nutricionizma/ farmacije. Opširnije potražite ovdje.

Ako vas interesira suradnja s kupcima, a imate izražene prodajne instinkte, prijavite se na radno mjesto "Sales Engineer (m/ž)" koje nudi tvrtka Danfoss. Vaš glavni zadatak biti će fokusiranje na širenje prodaje, kao i uspostavljanje snažnih odnosa sa novim i postojećim kupcima. Ako ste diplomirani inženjer elektrotehnike s najmanje 2 godine iskustva u prodaji proizvoda za projekte, ovdje se možete prijaviti za posao.

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, predstavite se Aluflexpack kroz vaš životopis i motivacijsko pismo kao budući Komercijalist (m/ž) – odjel podrške kupcima za radno mjesto u Umagu. Nudi se izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja te profesionalni i osoban razvoj. Opširnije potražite ovdje.

GRAWE Hrvatska vjeruje da je u čovjeku snaga za promjenu, da su snovi zaposlenika nadahnuće uspjeha te ih zato žele pokrenuti ka ostvarenju ciljeva. Kompanija trenutno traži Voditeljicu tima (m/ž) za lokacije Vukovar i Vinkovci. Na ovom poslu dobit ćete priliku da ostvarite prodajne ciljeve s prodajnim timom, te izgradite i unapređujete prodajni tim odabirom novih zaposlenika. Opširnije potražite ovdje.

Iverpan, jedan od najkonkurentnijih drvnih centara u industriji, traži motivirane i odgovorne, proaktivne i samostalne profesionalce. Trenutno je otvoreno radno mjesto: Voditelj proizvodnje (m/ž) za lokaciju u Zagrebu. Ako imate iskustva u organizaciji timova u proizvodnji i poznate su Vam osnovne zakonitosti proizvodnih procesa, pozvani ste da se pridružite kao Voditelj proizvodnje. Brzu prijavu možete ispuniti ovdje.

U cilju proširenja poslovanja i kontinuiranog povećanja kvalitete proizvoda, Bajkmont želi ojačati svoj tim. Ukoliko se vidite na izazovnim projektima te vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite se na poziciji: Projektant čeličnih konstrukcija (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje da bude ing. građevine ili strojarstva (VŠS ili VSS), te da ima radno iskustvo u projektiranju i razradi čeličnih konstrukcija. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Tvrtka Lareto grupa d.o.o. iz Zagreba traži samostalnog prodajnog predstavnika gastro programa na području Splita i okolice. U opisu poslova ističe se obilazak novih potencijalnih kupaca, uz prezentaciju i ponudu proizvoda i sklapanje poslovne suradnje, a za prijavu je potrebno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Buduće članove tima očekuje rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini. Opširnije pronađite ovdje.

Kaiser putovanja zapošljavaju Booking agenta za plovila (m/ž). U opisu posla ističe se booking charter plovila, komunikacija s klijentima i partnerskim agencijama, te rad na rezervacijskim sustavima. Potrebna je minimalna SSS, izvrsno poznavanje pravopisa i gramatike hrvatskog jezika, te izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (poželjan je i talijanski). Opširnije potražite ovdje.

Uslijed stalnog rasta Pet centar svoj tim želi upotpuniti motiviranom i profesionalnom osobom, na poziciji: Specijalist za asortiman (m/ž). Za prijavu je potrebno najmanje 5 godina iskustva na poslovima planiranja asortimana i nabave. Tvrtka nudi rad u dinamičnom i optimističnom timu, profesionalne izazove i mogućnost usavršavanja. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close