Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Europski sud za ljudska prava, Europska banka za obnovu i razvoj, PEPCO, Pandent…

Autor: Poslovni.hr , 25. siječanj 2017. u 12:56
Foto: Shutterstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tvrtka PEPCO traži Suradnika za operativne poslove s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Glavni zadaci su prevođenje i obrada dokumenata, promotivnih materijala, sudjelovanje u procesu stvaranja operativnih procesa i procedura…Ako tečno govorite slovenski, hrvatski i engleski jezik te imate 2 godine radnog iskustva na sličnim radnim mjestima, prijavite se ovdje.

Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) traži 2 Analitičara za dvije različite poslovne jedinice. Kandidati moraju imati diplomu iz područja financija, 1 ili 2 godine radnog iskustva, analitičke sposobnosti te razumijevanje financijskih i modela i postupaka. Radno mjesto je London a svoje prijave šaljite ovdje.

Kompanija Boxmark Leather uspješna je multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedna je od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Traže osobu za radno mjesto podrške korisničkoj službi u automobilskom sektoru. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje. Brza prijava.

Vijeće Europe ima otvoreno radno mjesto na Europskom sudu za ljudska prava. U potrazi su za odvjetnikom. Prijava mora biti napisana na engleskom i francuskom jeziku koristeći njihovu službenu aplikaciju. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

RED agencija traži grafičkog dizajnera koji će uz podršku kolega i u timskom i motivirajucem okruženju, ideje pretočiti u mala umjetnička djela. Neka od ključnih odgovornosti su dizajn vizualnog identiteta projekata agencije i klijenata, osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja prema inputima account managera te osmišljavanje i izrada online i print materijala: logotipa, posjetnica, pozivnica, oglasa, plakata, kataloga, bannera i POS materijala. Kandidat mora izvrsno poznavati Photoshop, Ilustrator, InDesign, minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima grafičkog dizajna. Brza prijava.

PRIMA grupa je najveći hrvatski lanac maloprodaje namještaja, a za radno mjesto u gradu Bjelovaru, traži Djelatnika u računovodstvu. Prikupljanje dokumentacije o zaprimljenim sredstvima plaćanja, kontroliranje ispravnosti unosa sredstava plaćanja u informaciski sustav su samo neki od zadataka ovog radnog mjesta. Brza prijava.

Kao jedan od najvećih poslodavaca u regiji, BERA GmbH vam nudi sigurno radno mjesto sa dugoročnom perspektivom. Njihov klijent traži osobu za radno mjesto Poslovnog analitičara. Kandidat će se baviti planiranjem troškova i investicija, analizirati troškove proizvodnje, izrađivati studije i projekcije investicija samo su neki od zadataka. Obzirom da se radi o američkoj kompaniji, njihova uzrečica je: „onaj tko doprinosi više, zavrjeđuje više“. Brza prijava.

Hill International za svog klijenta traži Asistenta u prodaji, HR projektima i administraciji. Velik dio zadataka uključuje telefonsku i e-mail komunikaciju , kontaktiranje potencijalne nove klijente i prezentirati im HILL-ove usluge. Također ćete biti odgovorni za podršku konzultantima u HR projektima što uključuje komunikaciju s kandidatima i vođenje potrebnih evidencija. Brza prijava.

SGS Adriatica vodeća je tvrtka za kontrolu, verifikaciju, ispitivanje i certifikaciju u svijetu, traži operatera za tranzitnet. Radno mjesto je Ježevo. Kandidat mora imati minimalno SSS logističkog ili prometnog usmjerenja, znanje engleskog jezika te spremnost na smjenski rad. Izrada deklaracija i podrška lijentimasamo su neki od zadataka. Brza prijava.

Pandent traži Prodajnog predstavnika dentalnih proizvoda. Vođenje brige o postojećim kupcima, širenje mreže klijenata te komunikacija s ordinacijama dentalne medicine. Neke od pogodnosti su službeni mobitel, službeno vozilo, iPad te prijenosno računalo. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close