Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Dalekovod, Jysk, Pet centar, Oglasnik, Cammeo…

Autor: Poslovni.hr , 21. lipanj 2016. u 11:42
Foto: Duško Marušić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Aluflexpack Novi traži stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena. Trenutno su otvorene dvije pozicije u Umagu: Administrator sustava 100% kontrole tiska i kaširanja (m/ž), a u opisu posla ističe se priprema, koordinacija, upravljanje, kao i unos i praćenje evidentiranja škarta u sustavima MRS (Machine Reporting System) i Vigitek , te organizacija rada svih segmenata sustava u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje. Potrebno je radno iskustvo i postignuti rezultati u proizvodnoj djelatnosti od najmanje 5 godine. Opširnije pročitajte ovdje.

Dalekovod d.d. Zagreb radi povećanog opsega poslova raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto: Diplomirani inženjer elektrotehnike (m/ž) za mjesto rada u Zagrebu i inozemstvu. Uvjeti su između ostalog položen stručni ispit i 5 godina iskustva u vođenju energetskih projekata, a od kandidata se očekuje isključivo terenski rad i samostalnost-odgovornost u poslu. Brz prijavu ispunite ovdje.

Le Meridien Vienna je u potrazi za Asistentom direktora prodaje. Imate li dobre ideje, a prodaja vam je "u krvi", ovdje ispunite brzu prijavu. Posao se sastoji uglavnom od pružanja podrške direktoru prodaje, kao i potpore prodajnom timu.

JYSK zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u Križevcima. U svakodnevnom radu rješavat ćete operativne stavke kao što su planiranje, postavljanje prioriteta i praćenje učinka osoblja, a na oglas se možete javiti ako imate iskustvo u maloprodaji sa sličnim odgovornostima upravljanja. Opširnije pročitajte ovdje.

Pet centar d.o.o. je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Trenutno se traži Voditelj računovodstva (m/ž) koji će biti odgovoran za vođenje računovodstva srednje velike tvrtke u djelatnosti maloprodaje. Cijeli oglas pročitajte ovdje.

Oglasnik zapošljava Voditelja prodaje digitalnih proizvoda (m/ž) u Zagrebu. Svrha radnog mjesta je koordinacija rada tima za direktnu prodaju orjentiranu prema privatnim i poslovnim korisnicima, proaktivno sudjelovanje u kreiranju i provedbi marketinško-prodajne strategije Oglasnika i Posao.hr. Poslodavac nudi fiksnu plaću i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima tima. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Specijalna bolnica Podobnik traži Liječnika specijalista anestezije, reanimacije i intenzivnog liječenja, za rad na odjelu ginekologije i porodništva. Bolnica nudi odlične radne uvjete, timski rad, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost kontinuirane stručne izobrazbe. Radi se o stalnom radnom odnosu u Zagrebu. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Cammeo zapošljava Savjetnika u odnosima s javnošću (m/ž). Posao se sastoji od savjetovanja i dnevne komunikacije s menadžmentom, osmišljavanja, pripreme i vođenja PR kampanja offline i online. Ako poznajete poslovne procese u odnosima s javnošću (odnosi s medijima, drugim dionicima) i imate bogata slična iskustva, ovdje ispunite brzu prijavu.

Talentor Hrvatska za klijenta traži kompetentnu i angažiranu osobu za radno mjesto: Tarifer (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. Opis radnih zadataka uključuje kreiranje tarifnih modela za kupce na domaćem tržištu na temelju dugoročnih predviđanja, analiza i procjena potrošnje energije, izračunavanje cijena i tarifa i sl. Ponuda uključuje Ugovor na neodređeno s probnim rokom, te mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja. Opširnije pročitajte ovdje.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. radi popunjavanja sezonskih potreba na poslovima naplate cestarina za svog klijenta traži odgovorne i motivirane osobe na poziciji: Blagajnik naplate cestarine (m/ž) za mjesto rada u Zaprešiću i Trakoščanu. Uvjeti su SSS trgovačkog ili srodnog smjera, vozačka dozvola i vlastiti automobil. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close