Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Američko veleposlanstvo, BIPA, Tifon, Cammeo, Strabag, Metro, Falkensteiner…

Autor: Poslovni.hr , 31. srpanj 2018. u 09:56
Foto: Marko Jurinec / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Strabag zapošljava Voditeljicu/Voditelja elektroinstalaterskih radova. Zadaci se sastoje od prikupljanja ponuda (za radove i opremu), izrade  kalkulacija (sa tehničkim rješenjima koja daju najoptimalniju ponudu), a preduvjet za prijavu je VŠS, VSS – inž. elektrotehnike ili dipl. inž. elektrotehnike. Opširnije potražite ovdje.

BIPA traži Voditelja prodavaonice (ž/m) u Trogiru. Vaši glavni zadaci bit će upravljanje prodavaonicom, operativni poslovi, odgovornost za rezultate prodavaonice, motiviranje i briga o djelatnicima, organizacija plana rada, i dr. Od kandidata se očekuje SSS – poželjno trgovačkog smjera, kao i minimalno 6 mjeseci iskustva kao voditelj odjela, smjene, prodavaonice, objekta. BIPA nudi sigurno radno mjesto s redovitim primanjima, ugodno i poticajno radno okruženje, te mogućnost napredovanja u uspješnoj međunarodnoj kompaniji. Opširnije potražite ovdje.

METRO Cash & Carry zapošljava Poslovođu (ž/m) u Rijeci. Posao uključuje kontrolu operativnih uvjeta u veleprodajnom centru, provjeru tehničkih i sigurnosnih uvjeta u veleprodajnom centru te praćenje održavanja istih, i dr. Poželjno je 2 godine odgovarajućeg radnog iskustva, te SSS/VŠS/VSS. Opširnije potražite ovdje.

NOARK Electric Europe s.r.o. zapošljavaju iskusnog Prodajnog predstavnika (ž/m) za područje Slovenije i Hrvatske. Opširnije potražite ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences traže Referenta u odjelu naplate (m/ž). U opisu posla izdvaja se svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele sa Internet bankarstva, slanje izvoda računovodstvu svaki radni dan, i dr. Tvrtka nudi mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Opširnije potražite ovdje.

Cammeo u Zadru traži Voditelja operativnog poslovanja (ž/m). Idealan kandidat je visoko motivirana osoba koja želi u kratkom roku svojim znanjem i zalaganjem napredovati unutar korporacije i ostvariti adekvatna financijska primanja. Čeka vas dinamično i ugodno radno okruženje, te korektan odnos poslodavca. Više pronađite ovdje.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava "Management Associate-a" (ž/m). Više o ovom oglasu pogledajte ovdje.

Tifon zapošljava Poslovođu (ž/m) u Bosiljevu. Zadaća zaposlenika je da organizirati, koordinirati i nadzirati poslovanje prodajnog mjesta te odgovarati za zakonito poslovanje. Također i organizira timski rad zaposlenika na prodajnom mjestu (rad u smjenama) vodeći se načelom ekonomičnosti, ali poštujući pri tome sve zakonske propise i opće akte poslodavca koji reguliraju radno vrijeme te vodi evidencije rada zaposlenika (po danima i satima provedenim na radu) sukladno politici tvrtke i organizira raspored korištenja godišnjih odmora radnika u zakonskom roku. Opširnije pronađite ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Operatera / Operativno tehnička priprema (ž/m) u Drnišu. Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, ovdje ispunite brzu prijavu.

LPP je objavio oglas u kojem se traži Store Manager / Deputy Manager (ž/m) za radno mjesto u Puli. Više doznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close