Najbolji poslovi tjedna: Zaposlite se u PLIVA-i, Pevecu, FINA-i, METRO-u, Veleposlanstvu Norveške...

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Specijalista za upravljanje matičnim podacima. Neki od zadataka su pružanje redovne podrške za sva pitanja vezana uz nabavu u sklopu upravljanja matičnim podacima, obradu te održavanjja dokumentacije i procedura. Osoba mora imati VŠS ili 180 ECTS-a iz područja financija ili IT-a te minimalno 3 godine radnog iskustva. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Financijska agencija (Fina) traži Direktora Službe prodaje i marketinga s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Definiranje i implementiranje strategije marketinga i prodaje te osmišljavanje, koordiniranje i praćenje prodajnih aktivnosti samo su neki od zadataka koji se povezuju s ovim radnim mjestom. Ako imate izvrsne komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, prijavite se ovdje.

Postanite član Pevec tima koji traži Direktora sektora za pravne poslove. Za ovo radno mjesto potrebno je VSS pravnog usmjerenja, položen pravosudni ispit te minimalno 10 godina radnog iskustva nakon položenog državnog ispita. Brza prijava.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO Grupe, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu traže Business Controllera s mjestom rada u Jankomiru u Zagrebu. Analiziranje stvarnih i prognoziranih mjesečnih sredstava, analize i davanje komercijalnih /operativnih preporuka dioničarima te analiziranje obrtnog kapitala. Ako ste zainteresirani za ovaj posao svoje prijave šaljite ovdje.

Tvrtka Dupin jedan je od lidera na tržištu u kategoriji slatkog programa. U potrazi su za Višim referentom u nabavi. Neki od zadataka su kontrola zaliha, kreiranje narudžbi prema dobavljačima te analiza asortimana. Brza prijava.

Tvrtka EUMETSAT je europska meteorološka satelitska agencija koja želi zaposliti Tehničara građevinskih sustava s radnim mjestom u gradu Darmstadt u Njemačkoj. Potrebni su im iskusni, ovlašteni električari za upravljanje objektima u glavnoj četvrti u Darmstadtu, Njemačka. Kandidat će biti zadužen za održavanje zgrada i obavljanja rutinskih testova i tehničke preglede. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Tvrtka Alabo traži radnika u službi za korisnike. Osoba će komunicirati s klijentima putem telefona i elektroničke pošte, pružati informacije klijentima te rješavati njihove probleme. Osoba će raditi od kuće na odrađeno te se radi o honorarnom poslu. Uvjet je odlično znanje češkog ili slovačkog jezika. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Mons Multifidus traži osobu za računovodstveno – knjigovodstvene poslove. Potrebno je znanje računovodstva, VŠS ekonomskog smjera te potrebno radno iskustvo u trajanju od 3 godine. Plaća za ovo radno mjesto je između 2 i 6 tisuća kuna. Brza prijava.

Audio Tour je jedna od vodećih tvrtki na području iznajmljivanja tour guide sustava za turističke agencije na području Hrvatske i EU. Zbog značajnog rasta ugovorenih poslova traže suradnike za radno mjesto Voditelja Operacija s radnim mjestom u gradu Zagrebu. U opisu posla stoji da će osoba obavljati poslove vezane za normalno poslovanje ureda, zaprimanje i otprema opreme ugovorenim turističkim agencijama po gradskim hotelima i ugovorenim kuririma, za cruisere i dnevne preglede grada (Split, Šibenik, Zadar), te objavljivanje raznih izvještaja vezanih za realizacije s kupcima i upravom tvrtke. Navode da je plaća između 5 i 7 tisuća kuna. Brza prijava.

Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj traži vozača. Posao koji se očekuje od ovog radnog mjesta je vožnja zaposlenika i gostiju ambasade, brigu oko vozila, administrativne poslove. Kandidat mora posjedovati vozačku dozvolu B kategorije minimalno 10 godina, tečno pričati engleski jezik te prijašnje iskustvo na sličnim poslovima. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve