Najbolji poslovi tjedna: Početna plaća 12.000 kuna, mogući i dodatni bonusi

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

SGS Adriatica zapošljava Koordinatora poslovanja (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu i po potrebi u drugim mjestima rada, a od glavnih zadataka se ističe razvoj i prenošenje strategija u svrhu uspostavljanja partnerstva i poslovnih odnosa na tržištu proizvoda i usluga. Za prijavu je između ostalog potrebna VŠS odgovarajućeg smjera, poželjno elektrotehničkog, elektrostrojarskog ili srodnog usmjerenja. Opširnije potražite ovdje.

Connecto Mare d.o.o. zbog povećanog obujma posla traži 7 djelatnika (m/ž) na poslovima transfer koordinatora za potrebe prikupljanja, analize te obrade i nadzora podataka koji su bitni za obavljanje usluga u cestovnom prijevozu putnika; osim toga organizira ekonomično i sigurno iskorištavanje resursa voznog parka. Opširnije potražite ovdje.

Bipa u Zagrebu zapošljava Asistenta za poslovno izvještavanje (ž/m). Glavni zadaci ovog radnog mjesta su pružanje podataka, ažuriranje izvještaja i zaključaka o analizi tržišta svim relevantnim odjelima, posebice Upravi, Nabavi i Prodaji. Od kandidata se očekuje VSS obrazovanje, ekonomskog smjera. Opširnije potražite ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava Komercijalista (m/ž) - za odjel podrške kupcima u Umagu. Zaposlenik će biti odgovoran za praćenje i koordinaciju narudžbi prema zahtjevu kupca i mogućnostima vlastite proizvodnje, te pravovremeno praćenje, kontinuirano ažuriranje i izvještavanje prilikom pružanja operativne podrške Samostalnom komercijalistu za ključne kupce (KAM). Od kandidata se očekuje SSS/VŠS (IV/VI) poželjno ekonomski smjer. Opširnije potražite ovdje.

P.W.U. zapošljava Grafičkog dizajnera / DTP operatera (m/ž). U opisu poslova izdvaja se osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja za potrebe tvrtke i klijente, dizajniranje promotivnih materijala te definiranje i provođenje vizualnih standarda za iste, i sl. Od kandidata se očekuje VŠS/VSS, studij dizajna ili grafički fakultet, te samostalnost, ambicioznost i motiviranost. Opširnije potražite ovdje.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljavaju Asistenta voditelja recepcije (m/ž) - za Hotele Punat d.d. U opisu posla izdvaja se organizacija smjena na recepciji, usklađivanje i adaptacija iste po potrebi, izvršavanje zadataka prema nalozima i uputama voditelja recepcije i domaćinstva, i dr. Za prijavu je potrebno SSS / VSS hotelijerskog ili ekonomskog usmjerenja. Opširnije pronađite ovdje.

Ziegler je u potrazi za Referentom logističkog centra (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu i Kutini, a radni zadaci uključuju traženje novih dobavljača, koordinaciju s odjelom nabave i prodaje, obradu upita, ponuda i narudžbi, te obradu tržišta. Od kandidata se očekuje proaktivnost i otvorenost u komunikaciji, a tvrtka nudi kreativno radno okruženje i slobodno iznošenje ideja. Opširnije potražite ovdje.

Posao.hr za klijenta traži Voditelja ljudskih potencijala (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Zadaci i odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju i koordiniranje poslova sistematizacije i organizacije rada, a od uvjeta se ističe društveno-humanističko usmjerenje, te iskustvo na istim i/li sličnim poslovima. Opširnije pronađite ovdje.

Auto Centar Poreč zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) za prodaju Renault Selection rabljenih vozila. Zaposlenik će se brinuti za  pronalazak potencijalnih kupaca i održavanje poslovne suradnje s postojećim kupcima, te promociju putem telefona,interneta i promocije na terenu. Posebne pogodnosti su stimulativna primanja (osnovna plaća + bonus) sukladna ostvarenim rezultatima, mogućnost stručnog usavršavanja, te mogućnost stalnog radnog odnosa. Opširnije pronađite ovdje.

Gap Medics u potrazi je za Upraviteljem (managerom) u studentskom programu. Značajan dio vašeg vremena bit će posvećen "bolničkom partnerstvu" - izgradnji snažnih odnosa s liječnicima i ostalim osobljem, upoznavanje s novim studentima, planiranje i raspoređivanje te rješavanje svakodnevnih problema. Također ćete imati potpunu odgovornost za gostoprimstvo koja kompanija trenutno pruža u studentskoj kući s 40 ležajeva u Puli. Traže se  kandidati s osobnošću, samopouzdanjem i ambicijom da zadovolje tu ulogu. Početna plaća je 12.000 kuna (bruto), a nakon "probnog roka", mogući su i dodatni bonusi. Također, kompanija će dodijeliti i laptop, mobitel, te troškove za putovanja. 

Komentari (1)
  • Pedja
    Pedja 18:03 17.3.2018.

    Gap medics - najveći LOL ikada.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!