Najbolji poslovi tjedna: “Opuštena atmosfera, fleksibilno radno vrijeme, kava, čaj, svježe voće, slatkiši i dobra ekipa…”

Autor: Poslovni.hr , 12. veljača 2018. u 09:57
Foto: Thinkstock

One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Hilti traži Specijalista za zapošljavanje (m/ž) koji želi započeti uspješnu karijeru u brzo-rastućoj međunarodnoj tvrtki. Kao specijalist za zapošljavanje, bit ćete dio tima koji se bavi oblikovanjem organizacije, stvarajući tako odličnu atmosferu i čineći tvrtku jednom od vodećih poslodavaca na svijetu. Imate li tri godine iskustva u ljudskim resursima, te diplomu iz psihologije/organizacijskih znanosti ili ekonomije/magistarski studij u upravljanju ljudskim resursima, prijavite se ovdje za posao.

Merkur osiguranje zapošljava Suradnika u Odjelu podrške kupcima (m/ž) s radnim mjestom u Zagrebu. Ključne odgovornosti i zadaci su zaprimanje dolaznih poziva, odgovaranje na upite i komunikacija s postojećim i novim klijentima u skladu s poslovnim procedurama društva, i sl. Zahtjevi radnog mjesta su srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office paketa, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Supera kvaliteta d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika za uredsko poslovanje i financije (m/ž). Traži se odgovorna i pouzdana osobu za samostalno obavljanje uredsko-administrativnih i financijskih te organizacijsko–logističkih poslova. Posebne pogodnosti su raznolikost i dinamičnost, rad u malom timu s velikim domaćim i međunarodnim iskustvom, a vrsta posla je stalni radni odnos. Opširnije potražite ovdje.

Ulla Popken je najpoznatija svjetska modna marka odjeće za osobe punijeg stasa, a trenutno traži Prodavača (m/ž) za radno mjesto u zagrebačkom Avenue Mallu. Zadaci su primanje kupaca i prezentacija proizvoda, vođenje prodajnog razgovora te savjetovanje kupaca, upoznavanje s asortimanom i specifičnostima, i dr. Za prijavu je potrebna srednja stručna sprema – trgovac, minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poželjno u prodaji brendirane tekstilne robe i poznavanje rada na računalu. Opširnije potražite ovdje.

Za potrebe širenja tima, Interseroh traži više izvršitelja na radnom mjestu Regionalni voditelj djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Istarska i Primorsko goranska županija, a u opisu poslova ističe se edukacija, osposobljavanje za rad i opremanje djelatnika na lokacijama, te obilazak lokacija i kontrola rada djelatnika. Minimalni uvjeti su VSS, VŠS ili SSS, a potrebno je i minimum 3 godine iskustva u poslovima rukovođenja djelatnicima. Opširnije potražite ovdje.

Tei-MC Zagreb zapošljava Menadžera prodaje / Voditelja prodaje za građevinsku mehanizaciju / Sales Managera (m/ž). Traže se mladi, ambiciozni, sposobni kandidati iz grada Zagreba i okolice, a od kandidata se očekuje planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje poslova prodaje, te prodaja građevinski mehanizacije i servisnih usluga, naplata realizirane prodaje. Osoba se prima u stalni radni odnos, a opširnije možete pronaći ovdje.

Prima Grupa traži Referenta nabave i tehničke pripreme (m/ž) s radnim mjestom u Đurđevcu. Zadaci i odgovornosti sastoje se od nabave repromaterijala, kontrole zaliha, obrade radnih naloga, i dr., a za prijavu je potrebna SSS – Tehničkog smjera, poželjno je i  radno iskustva na sličnim poslovima. Tvrtka nudi edukacije i okruženje koje potiče profesionalan razvoj, rad u dinamičnom okruženju i nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Plodine za novi supermarket u Lovranu traže Poslovođu (m/ž). Od kandidata se očekuje SSS, a poželjno je i višegodišnje radno iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima. Zaposlenike očekuje stimulativno radno okruženje, zanimljivi radni zadaci, stimulativna plaća i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja. Opširnije pronađite ovdje.

Tvrtka MHasler je u potrazi za iskusnim JavaScript developerom koji bi se pridružio razvojnom timu u Rijeci. Traži se osoba s radnim iskustvom od minimalno 1 godine u području razvoja web aplikacija. Dodatna prednost je poznavanje sljedećih tehnologija: NodeJS, Angular i MongoDB. Kandidatima se nudi rad na interesantnim projektima, opuštena radna atmosfera, remote rad jedan dan u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, kava, čaj, svježe voće, slatkiši i dobra ekipa. Opširnije potražite ovdje.

Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša. Za radno mjesto u Zagrebu traži se Rukovoditelj operative nove opreme (m/ž). Glavne odgovornosti osobe zaposlene na ovoj poziciji bit će organizacija izvođenja radova montaže novih dizala, organizacija i koordinacija izvođenja montažnih radova novih dizala s podugovarateljima, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

kao
u
Saboru

VANJA , USPJELA SI!!!!!! / Vanja je prije par dana počela raditi ko stjuardesa za EMIRATE ! /
Jedna strašno zanimljiva životna priča djevojke , koja je zbog stjecaja okolnosti i delikatne situacije
u kojoj su se našli njeni roditelji / afera šećer/ SAMA , SAMCATA uspjela završiti studiju u Americi..
i ostalo………………i danas s ponosom nosi uniformu Emiratskih stjuardesa…čovječe !.Nemaš pojma koliko
sam ponosna i sretna zbog tebe!……….. stigneš se vratiti i nastaviti gdje si s stala….

New Report

Close