Najbolji poslovi tjedna donose brojne pogodnosti za radnike: Zapošljavaju Pepco, Pliva, Tekstilpromet, Pevec...

Foto: Marko Lukunić / Pixsell Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PPD zapošljava "Project Assistanta" (m/ž). Opširnije o zanimanju pročitajte ovdje.

GGE je objavio oglas u kojem se traži "Lead Operational Controllership Analyst (m/ž). Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava Stručnjaka za planiranje proizvodnje (m/ž). U timu bit ćete odgovorni za osiguravanje pravovremene raspoloživosti proizvoda prema potrebama tržišta, izradu kvalitetnih planova proizvodnje, i dr. Od uvjeta se ističu VSS ili minimalno 300 ECTS, kao i organiziranost, sposobnost analize i sinteze podataka, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Q Experience zapošljava Specijalista u službi za korisnike (m/ž) u Zagrebu i Varaždinu. Radi se pružanju podrške krajnjim korisnicima usluga klijenata, kao i odgovaranje na njihove upite. Za prijavu je potrebno odlično znanje njemačkog, švedskog, poljskog, nizozemskog, talijanskog ili francuskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pronađite ovdje.

LPP Croatia za Zagreb, Split i Zadar traži "Store Managera / Deputy Managera" (m/ž). Opširnije potražite ovdje

Pepco u Daruvaru zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Radi se o sigurnom poslu i stimulativnim primanjima, a dužnosti uključuju analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova, i dr. Ako imate radno iskustvo na sličnim poslovima u trajanju od najmanje tri godine ovdje ispunite brzu prijavu.

Tekstilpromet zapošljava Voditelja maloprodajnog formata (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu. U opisu posla izdvaja se upravljanje svim resursima i procesima rada grupe prodavaonica u cilju postizanja planirane uspješnosti i profitabilnosti, predlaganje poslovnog plana za grupu prodavaonica kojom upravljaš uključujući nabavu, prodaju, zalihe, koeficijent obrtaja, akcije, sniženja i dr. u skladu s usvojenom poslovnom strategijom, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Pevec u Makarskoj zapošljava Voditelja programa u prodajnom centru (m/ž) - program Keramika i sanitarije. Na ovom poslu preuzet ćete odgovornost za ostvarenje plana prometa programa, preuzet ćete odgovornost za pridržavanje propisanih vizualnih standarda na području programa, i sl. Za prijavu je potrebno minimalno SSS, kao i dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Pevec nudi i brojne pogodnosti za radnike poput božićnice, uskrsnice i regresa, dara djetetu, troškova prijevoza, jubilarnih nagrada, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Plodine zapošljavaju Category managera (m/ž) za mjesto rada u Rijeci. Nudi se temeljito uvođenje u posao, stimulativna primanja, kao i profesionalno, dinamično i ugodno radno okruženje. Za prijavu je bitno VSS – ekonomskog ili srodnog smjera, i poznavanje MS OFFICE-a. Opširnije pronađite ovdje.

Danfoss traži "Sales Excellence Consultanta" (m/ž) za područje Poljske, Hrvatske i Bugarske. Opširnije pronađite ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!