Najbolji poslovi ovoga tjedna: Zapošljavaju PwC, Metro, Hoteli Novi, Alumil, Jack Time…

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2018. u 13:38
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

PwC zapošljava Višeg suradnika za marketing i komunikacije (m/ž). Glavna odgovornost ovog radnog mjesta je podrška marketinškom timu u administrativnim zadaćama, a za prijavu je potreban minimalni diplomski stupanj, adekvatno znanje MS Officea, poznavanje hrvatskog i engleskog jezika u pismu, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Metro zapošljava Business Controllera (m/ž) za mjesto rada u Zagrebu. Radni zadaci uključuju pripremanje i analiziranje stvarnih, prognoziranih i proračunskih mjesečnih sredstava, analiziranje prilika i rizika, i dr. Za prijavu je potrebno 1 – 2 godine iskustva u kontrolingu/financijskoj analizi u internacionalnoj FMCG/trgovini, te VSS/VŠS (prednost Ekonomija). Opširnije potražite ovdje.

Tvrtka Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac, članica Bauwerk Boen Grupe, traži visoko motivirane nove zaposlenike na radnom mjestu: Specijalist za poslovne procese / Business Process Specialist (BPM-Specialist)  koji bi unaprjeđivao poslovne procese Bauwerk Boen grupe, povećavao učinkovitost i suradnju kako između odjela Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac tako i članica Grupe. Tvrtka nudi sjajne mogućnosti za učenje i razvoj, te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Opširnije pronađite ovdje.

Hoteli Novi zapošljavaju visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Za posao "Human Resources manager (Voditelj ljudskih potencijala)" potrebno je minimalno VŠS – smjer psihologija, pravo ili ekonomija, kao i minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima u ljudskim potencijalima. Opširnije potražite ovdje.

Lando Resort u potrazi je za Recepcionerom (m/ž). Rad je u kampu Lando resort 4* na otoku Rabu, a posao se sastoji od prijema i servisa gostiju za vrijeme boravka u kampu, evidencija i prijava u turistički ured putem interneta, izdavanja računa, te odjava gostiju, i sl. Smještaj je osiguran. Opširnije potražite ovdje.

Alumil zapošljava Računovođu (m/ž). Za prijavu je potrebno radno iskustvo od tri godine, poznavanje engleskoj jezika u pismu i govoru, te dobro poznavanje rada na računalu. Opširnije potražite ovdje.

Jack Time zapošljava Backend developera (m/ž) koji će zajedno sa svojim timom raditi na novoj tehnologiji transakcijskog sustava, nadogradnji i novoj verziji 2.0 softverske tehnologije. Ako vas uzbuđuju izazovi i poslovni ciljevi, a sa svojim timom znate proslaviti dobre rezultate, ovdje ispunite brzu prijavu.

EAG Center Technologies traži Prodajnog predstavnika (ž/m). Radi se o prodaji softverskih rješenja za unapređenje poslovanja u strojarskim i srodnim industrijskim granama. Rješenja su bazirana na primjeni informatičke tehnologije (CAD, CAM, CEA, PDM, PLM, IoT, VR/AR). Od kandidata se očekuje sposobnost prepoznavanja potencijalnih korisnika, a posebne pogodnosti su mogućnost usavršavanja i napredovanja. Opširnije pronađite ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju Djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž). U opisu radnog mjesta ističe se prezentacija i prodaja izleta, renta cara i transfera za goste Alana Beach club-a, svakodnevna komunikacija sa partnerima – organizatorima izleta, te administrativni poslovi. Od kandidata se očekuje izvrsno znanje engleskog jezika, obavezno napredno služenje računalom, kao i komunikativnost, kreativnost, organiziranost i predanost timskom radu. Opširnije potražite ovdje.

Rabalux Rasvjeta zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Pozicija uključuje prezentaciju i prodaju robe iz asortimana tvrtke, svakodnevnu brigu i obilazak postojećih kupaca, pronalazak novih kupaca i projekata na dodijeljenom prodajnom području, i dr. Posebne pogodnosti su rad na neodređeno vrijeme uz probni rok, te redovita primanja sukladna ostvarenim rezultatima. Opširnije potražite ovdje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close