Najbolji poslovi tjedna: Traže se inženjeri strojarstva, voditelji IT odjela, stručnjaci za digitalni marketing, voditelji financija…

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2018. u 12:13
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Haberkorn je najveći tehnički trgovac u Austriji, u Hrvatskoj poslujemo već 15 godina. Traže inženjera strojarstva. Neka od zaduženja su prodaja hidrauličke i industrijske opreme, industrijskih crijeva i armatura, projektiranje i proizvodnja hidrauličkih agregata te prezentacija i promocija proizvoda tvrtke. Ako ste zainteresirani za rad u poticajnom i ugodnom radnom okruženju, prijavite se ovdje.

PwC je najveća svjetska profesionalna multidisciplinarna organizacija a u potrazi su za Valuations Managerom koji će se priključiti njihovom timu. Kandidat mora imati iskustvo u dizajniranju i razvijanju  korisnih modela, menadžerskih vještina s naglaskom na mogućnost obavljanja više zadataka odjednom. Tehničko znanje i analitičke vještine također su potrebne u obnašanju dužnosti ovog radnog mjesta. Ako ste zainteresirani za ovo radno mjesto, prijavite se ovdje.

Globalni igrač specijaliziran u pakiranju proizvoda namijenjenoj prehrambenoj i farmaceutskoj industriji te kozmetici traži Prodajnog menadžera. Kandidat mora imati radno iskustvo u internacionalnoj prodaji i radu s klijentima, veliku dozu odgovornosti kao te spremnost na česta putovanja i znanje engleskog jezika. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Društvo Lager d.o.o. je vodeća kompanija u regiji jugoistočne Europe koja se bavi prodajom građevinskih strojeva i kupcima nudimo vrhunsku građevinsku opremu, te omogućavamo vrhunske usluge servisa. Traže dvoje kandidata za radno mjesto Menadžera prodaje građevinskih strojeva i opreme za područje Dalmacije. Osoba mora imati VSS/VŠS/SSS a prednost imaju kandidati ekonomskog, strojarskog i građevinskog smjera, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te vozačka dozvola B kategoriji. Brza prijava.

Građevinska tvrtka Strabag traži stručnjaka za 'Infrastructure Specialist Network/Security'. Osoba će biti zadužena za administraciju i praćenje IT komponenti, podršku tijekom implementacije tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera kao i analize i inspekciju procesa. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Dekra zapošljavanje za klijenta Voditelja IT odjela. Osoba će biti zadužena za razvoj, održavanje i nadzor ICT funkcije, izrade procedura i administrativno praćenje poslovanja, vođenje tima te kontinuirano unapređivanje IT procesa. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.

Allegheny Financial traži stručnog suradnika u odjelu inženjeringa. Kandidat mora imati iskustvo na samostalnom vođenju objekata ili administrativnih procedura kod realizacije građevinskih projekata, položen stručni usput i najmanje 3 godine radnog iskustva u struci. Brza prijava.

XD Xenia Design traži Stručnjaka za digitalni marketing / Communitiy managera koji će biti zadužena za strateško planiranje i provedba svih digitalno marketinških aktivnosti na webu i društvenim mrežama (vođenje Google AdWordsa, upravljanje Facebook oglasima i kampanjama, community management), poslove vezane uz web stranice, vođenje profila društvenim mrežama. Osoba se prima u stalni radni odnos. Brza prijava.

House of Jobs traži Check in agente za posao u zračnim lukama u Münchenu i Frankfurtu. Osoba će biti zadužena za prihvaćanje putnika i njihove prtljage, provjere putnih isprava i vize te brige za putnike. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Milagro traži voditelja financija i računovodstva. Osoba će biti odgovorna za rad odjela, praćenje i analizu financijskog plana te odgovornost za svakodnevnu likvidnost, slanje dnevnih obveza plaćanja i naplatu. Ako ste zainteresirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close