Najbolji poslovi ovog tjedna: Zapošljavaju BIPA, Pevec, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Grawe…

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2018. u 11:59
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

BIPA je dio REWE grupe, koja sa više od 330.000 svojih zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija. Zapošljava Category Managera za grad Zagreb. Osnovni su zadaci za ovu poziciju odgovornost za upravljanje asortimanom, realizacija postavljenih parametara, razvoj mreže dobavljača, ugovaranje poslovnih aktivnosti te analiza i praćenje potreba tržišta. Više o uvjetima natječaja potražite ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju Voditelja Premium Store-a u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjan je ekonomski ili ugostiteljski smjer. Ukoliko ste proaktivni, inovativni, komunikativni te volite raditi u timu te imate i vozačku dozvolu B kategorije, govorite engleski i poznajete rad na računalu, prijavite se ovdje.

TAPESS d.o.o. je u Republici Hrvatskoj jedan od vodećih uvoznika i distributera proizvoda za profesionalnu higijenu. U potrazi su za Voditeljem nabave, logistike i distribucije. Osoba će biti zadužena za vođenje i upravljanje odjelima nabave, logistike i distribucije, standardizaciju i kontrolu procesa rada te organizaciju kadrova te razvoj strategije odjela. Ako želite raditi u ambicioznom i dinamičnom timu, prijavite se ovdje.

Tim Kabel vodeći je distributer i veletrgovac i veletrgovac kabela u regiji, prisutan na svjetskom tržištu: U potrazi su za Referentom nabave, a od kandidata se očekuje da demonstrira inicijativu u brzom i učinkovitom prikupljanju znanja i iskustva, da pruža svestranu podršku kolegama iz prodajnih timova. Samostalnost u radu i proaktivnost u obradi postojećih te pronalaženju novih kupaca, samo su neke od kvaliteta koje se očekuju od kandidata. Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se ovdje.

National Tokens je najveći proizvođač I distributer automata za prodaju suvenira u obliku novčića u turističkim područjima.Traže Komercijalnog agenta, a posao uključuje potragu za turističkim lokacijama u vašoj blizini s kojima bi u suradnji postigli dogovor o instaliraju naših mašina/automata za novčiće. Od kandidata se očekuje da je upoznat sa lokalnim atrakcijama, spomenicima i zanimljivostima. Ako ste zainteresirani za dodani mjesečni prihod, prijavite se ovdje.

Postanite član Pevec tima koji traži Voditelja građenja i održavanja nekretnina. Potrebni su VSS/magistar struke poželjno građevinskog smjera te minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Osoba će biti zadužena za održavanje postojećih objekata, planiranje i analiza troškova te investiranje u nove i postojeće objekte. Brza prijava.

Smit Commerce d.o.o. je renomirana tvrtka za trgovinu građevinskim i instalacijskim materijalom. Traže Prodavača / Blagajnika koji će raditi na blagajni, slagati i puniti police te brinuti o izgledu i čistoći prodajnog prostora. Brza prijava.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe traži Voditelja kuhinje u stalni radni odnos. Potrebna je završena ugostitelja škola te jedna godina radnog iskustva. Prednost je iskustvo u upravljanju kuhinjom, poznavanje HACCP sustava te priprema velikog broja dnevnih obroka. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Turbo-Tec zapošljava Prodajnog managera za posao u Zagrebu. Svakodnevni kontakti s postojećim klijentima i pronalazak novih, prezentacije usluga kompanije kao i građenje dugoročnih veza s klijentima. Ako tražite stabilan posao u međunarodnoj kompaniji i mogućnost napredovanja, prijavite se ovdje.

Grawe je u potrazi za predstavnikom prodaje u Zadru, Šibeniku, Poreču, Buzetu, Pazinu, Umagu, Novigradu, Trogiru, Kaštelu, Sinj, Splitu, Puli i Hvaru. Na ovom poslu kandidati imaju priliku izgraditi vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, rade na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva te kreiraju najbolje ponude za stranke. Detalje potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close