Najava događanja – Biciklijada „Bakar bike – ruta Frankopana“

Autor: Objava za medije , 25. svibanj 2018. u 12:23
FOTO: Press

U subotu, 26. svibnja 2018. održati će se šesto izdanje rekreativno biciklističke manifestacije Bakar Bike koja će ove godine biti i turističko-edukativnog karaktera.

Ovogodišnja biciklijada nazvana je ruta Frankopana, a posvećena je obitelji Frankopan povodom 900 godina od prvog spomena njihovog imena. Tom prilikom će se sudionici imati priliku pobliže upoznati s baštinom jedne od najmoćnijih plemićkih obitelji u Hrvatskoj, ali i uživati u pogledima na najdraži nam zaljev.       

RUTA: https://goo.gl/DU5Stu           

 Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati na parkiralištu u Senjskoj ulici u Bakru, a start biciklijade je u 10:00 h.

Kotizacija iznosi 50 kuna, a uključuje organizaciju, okrjepe, stručna vođenja, ručak i poklon. Djeca do 15 godina uz pratnju roditelja ne plaćaju kotizaciju.          

I ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra i Promotiv Travel Outdoor uz tehničku podršku BBK Team Rodeo.

Sudionike biciklijade očekuje jedna zanimljiva avantura i druženje na dva kotača uz bogate nagrade našeg sponzora Decathlona.

 

Program:

09:00 – Okupljanje biciklista – Parking u Senjskoj ulici u Bakru

10:00 – Start – Bakar – Senjska ulica (kod stolarije)

10:45 – Kraljevica – okrejpa i stručni obilazak dvoraca Frankopan

13:00 – Hreljin – okrjepa i stručni obilazak Gradine Hreljin

14:00 – Bakarski prezidi – degustacija Bakarske vodice

14:30 – Bakar – Obilazak Frankopanskog kaštela u Bakru, ručak i dodjela nagrada

Komentirajte prvi

New Report

Close