Nagradna igra Porezne uprave

Autor: Poslovni.hr , 01. kolovoz 2015. u 12:09
Foto: Thinkstock

Tvrde da tako nastavljaju borbu “protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije”.

Porezna uprava medijima je odaslala priopćenje u kojima najavljuje početak nove nagradne igre pod nazivom "Traži račune i ulovi kune"

Tvrde da tako nastavljaju borbu "protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije".

Za sudjelovanje je potrebno skupiti 20 računa i poslati ih na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru Traži račune i ulovi kune!“. Svako kolo dijelit će se nagrade na potrošačkoj kartici HPB-a u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000, 25.000 kuna ili ljetovanje u 2016. godini.

"Ne dozvolite da svakog dana pošteno odvajate dio teško zarađenog novca za sigurniju zajedničku budućnost, a da pojedini obveznici fiskalizacije taj novac zadržavaju samo za sebe!".

"Građani, tražite račun! Ne samo u kafićima i restoranima, već i kod primanja raznih usluga. Primjerice prilikom popravaka vozila, čamca ili najma ležaljki na plaži. Provjeravajte svaki račun i prijavite Poreznoj upravi primijetite li nepravilnosti. Jer, novac namijenjen proračunu je i Vaš novac!", poručuju iz Porezne.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Neće pomoći nagradne igre. Samo inspektori – i to na način- kako
su radili prošlo ljeto…..zakamuflirani……

NEMA LOKALA U DALMACIJI, GDJE NISAM DOBILA RAČUN ! To je to.

Nagradna igra Porezne uprave-nađite djelatnika koji radi profesionalno!

kada će porezna krenuti sa pečenjem kruha ?

Smanjite PDV, na 10-15% i porez na dobit na 10%, pojačajte kazne (zatvorske za namjernu utaju) i neće vam trebati fiskalizacija ni nagradne igre…

New Report

Close